Închide meniul
Foto

Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, apariţie de „infarct”: „Perfecţiune”

Reclamă

Publicat: 28 februarie 2024, 8:54

Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, apariţie de „infarct”: „Perfecţiune”

Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, apariţie de "infarct"

Cristina Ich / Instagram

Cristina Ich nu se dezminte. Iată ultima apariţie pe care a avut-o nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Ich are o relaţie cu Alex Piţurcă, fiul fostului selecţioner al României Victor Piţurcă. Ich şi Alex Piţurcă au împreună şi un băieţel superb, ce poartă numele Noah. (IMAGINILE CU CRISTINA ICH ÎN GALERIA FOTO).

Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, apariţie de „infarct”: „Perfecţiune”

Relaţia Vicăi Blochina cu Victor Piţurcă, ce a durat timp de 16 ani, a făcut înconjurul mass-media. Ea s-a petrecut în timp ce fostul selecţioner al naţionalei era căsătorit cu Maria Piţurcă. De altfel, Piţurcă este şi acum căsătorit cu Maria. Nu cu mult timp în urmă, Victor Piţurcă şi-a lăudat soţia. „Piţi” şi soţia lui au doi copii, pe Alex Piţurcă şi pe Claudia.

Edan, fiul Vicăi Blochina şi al lui Victor Piţurcă, locuieşte în prezent acasă la fostul selecţioner al naţionalei.

Cristina Ich şi Alex Piţurcă s-au împăcat recent. De Revelion ei au fost surprinşi distrându-se împreună.

Reclamă
Cristina Ich a postat noi imagini provocatoare pe reţelele sociale / Instagram Cristina Ich
Cristina Ich a postat noi imagini provocatoare pe reţelele sociale / Instagram Cristina Ich

Cristina Ich este una dintre cele mai cunoscute influencere de la noi din ţară

Perfecţiune”, ”Femeie, eşti perfectă” şi ”Adorabilă” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Cristina Ich la cele mai recente fotografii postate pe reţelele sociale.

Cristina Ich, „nora” lui Victor Piţurcă, este una dintre cele mai cunoscute influencere de la noi din ţară. Ea se apropie de 1 milion de urmăritori pe Instagram.

De partea cealaltă, Alex Piţurcă s-a apucat de afaceri după ce a renunţat la cariera de fotbalist.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu și Alex nu am fost niciodată despărțiți, doar că am ales să nu îmi mai postez viața pe social media și nici nu o să o mai fac!”, declara Cristina Ich pentru cancan.ro după ce a apărut în ipostaze tandre alături de Alex Piţurcă în noaptea de Revelion.

Victor Piţurcă a mărturisit că fetele cu care a avut relaţii Alex Piţurcă până să o cunoască pe Cristina Ich nu au fost pe placul său. Despre Cristina Ich însă, fostul selecţioner a spus că „este o femeie în adevăratul sens al cuvântului”. Piţurcă dezvăluia că fiul lui, Alex, şi Cristina Ich încă se iubesc, motiv pentru care şi-a şi manifestat opinia că ei se vor împăca. Iată că acest lucru s-a întâmplat acum.

„Alex şi Cristina se iubesc în continuare, ăsta e adevărul”

Victor Piţurcă anticipa împăcarea fiului său, Alex, cu Cristina Ich. El a mărturisit şi ce sfaturi de viaţă i-a dat fiului său.

Mie, fetele cu care a fost el, nu mi-au fost la suflet. Eu voiam altceva pentru el. Nu mi-am dorit pentru el vedete. El având doar vedete, este un mic dezavantaj. I-am spus, statutul de bărbat aduce niște obligații.

Are copil, are un băiat, a fost cu o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Cristica Ich e femeie cu capul pe umeri, pe ea nu o iau ca vedetă. Cristina are copil, i-am spus lui Alex că trebuie să știe să aibă grijă de familia lui.

Nu îi văd despărțindu-se… Ei se iubesc în continuare, ăsta e adevărul. Cel mai important moment din viața lui Alex ăsta este: copilul cu Cristina”, a spus Victor Pițurcă în podcastul lui Nasrin Ameri.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și