Închide meniul
Foto

Pentru câţi bani au ajuns să fie bătute cele două femei de „Perversul de pe Târgu Ocna”, în gala RXF care a scandalizat România!

Publicat: 31 mai 2024, 17:14

Reclamă
Pentru câţi bani au ajuns să fie bătute cele două femei de „Perversul de pe Târgu Ocna”, în gala RXF care a scandalizat România!

Pentru câţi bani au ajuns să fie bătute cele două femei de "Perversul de pe Târgu Ocna", în gala RXF

Imagini din timpul galei din Sala Polivalentă / Instagram rxfmma

S-a aflat pentru câţi bani au ajuns să fie bătute cele două femei de „Perversul de pe Târgu Ocna”, în gala RXF 46 din Sala Polivalentă. Imaginile apărute din cuşca de MMA au scandalizat România şi au făcut deja înconjurul lumii. Au apărut deja în presa din străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bettyshor şi Roxana Țuțu au intrat în ring şi au primit zeci de pumni de la bărbatul poreclit „Perversul de pe Tg. Ocna”. Chiar dacă niciunul dintre cei trei nu este sportiv profesionist, a urmat o luptă teribilă. Bărbatul a câştigat meciul fără mari emoţii, după ce a lovit fără milă.

Pentru câţi bani au ajuns să fie bătute cele două femei de „Perversul de pe Târgu Ocna”

Bettyshor şi Roxana au purtat mănuşi de MMA şi căşti de protecţie în ceea ce a fost numită „lupta ruşinii”. Într-o astfel de luptă din galele RXF, cei din ring primesc, în mod normal, între 5000 şi 10.000 de euro. Sunt semnate contracte şi totul este perfect legal.

Promoterul galei, Sebastian Vieru, a venit cu precizări după ce imaginile au stârnit discuţii aprinse (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

RXF este un show. Noi nu suntem oameni normali, că altfel poate am face altceva. Noi trebuie să facem show pentru ca oamenii care urcă în cușcă să devină virali. Scopul este viralitatea.

Reclamă
Reclamă 4

Persoanele care intră în cușcă sunt persoane majore, au contracte semnate și intră acolo pe răspunderea lor. Fetele și Perversu’ au decis împreună să facă lucrul acesta. Nu suntem singurii din lume care facem așa ceva. Sunt o grămadă de exemple”, a declarat Sebastian Vieru pentru fanatik.ro.

Roxana Țuțu, după ce a fost bătută de „Perversul de pe Târgu Ocna”: „Nu cred că vă pare rău că ați plătit 10 euro

Cele două femei care au fost învinse în cuşcă anunţă că nu au avut de suferit şi că nu au faţa tumefiată după loviturile primite.

Fac acest video ca să vedeți că sunt ok. Nasul este puțin inflamat, buza e un pic umflată, dar sper să-și revină. Bettyshor e la fel de bine, sunt bine fizic și psihic. Suntem mulțumite de rezultat, nu știu câte alte femei ar rezista la atâtea lovituri și să mai și dea.

Reclamă

Nu ne-am gândit că forța noastră se compară cu a lui, bărbatul rămâne bărbat. Nu sunt supărată nici pe el, nici pe mine, nici pe Betty. A fost spectacol, nu cred că vă pare rău că ați plătit 10 euro. Noi v-am oferit ceea ce ați vrut să vedeți. Vă mulțumesc pentru grija acordată.

Perversu` nu ne-a menajat deloc, dar până la urmă asta trebuia să facă, nu a intrat acolo să danseze cu noi, a intrat să se bată. Noi ne-am asumat chestia asta și cu siguranță aș mai repeta experiența. El ne-a lovit cu toată puterea lui. A fost agresiv! A lovit cu ură”, a transmis Roxana Țuțu pe reţelele sociale.

Anul trecut, Bogdan Mocanu l-a învins pe Vicenzo Final Boss într-o gală RXF şi a primit aproximativ 10.000 de euro. Tot în 2023 a avut loc o competiţie în care bărbaţii îşi dădeau palme. Sorin Comşa a câştigat competiţia, dar a fost atunci desfigurat pentru 5.000 de euro.

„Perversul de pe Târgu Ocna” a avut deja o reacţie şi a anunţat că nu mai are de gând să mai lupte împotriva femeilor.

Îmi pare rău că am dat în ele, dar n-am vrut să-mi dezamăgesc copiii. I-am pus pe copiii mei înainte de oricine. Doar mort mă puteau scoate de acolo. Copiii mi-au zis să câștig, să nu râdă alții de ei la școală. N-aveam cum să pierd. Eu nu am ales (nr. lupta), am cules, am luat ce mi s-a dat! După meci i-am spus Roxanei că-mi pare rău… Nu voi mai accepta niciun meci cu fete”, a declarat Perversul de pe Tg. Ocna.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

22:07

Victoria FCSB-ului i-a „speriat” pe olandezi, înaintea meciului cu România din optimile EURO 2024: „Semn rău!”

22:00

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! Mesaj direct pentru „câini”

21:52

Dan Petrescu, la un pas să transfere un jucător dorit şi de FCSB! Lovitura pregătită de CFR Cluj

21:10

FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”

21:09

„Nu am rupt gura târgului” Victor Pițurcă, cu picioarele pe pământ înainte de România – Olanda! Mesaj direct pentru tricolori

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și