Închide meniul
Foto

“Poate se împacă!” Detalii şoc despre Anamaria Prodan si Laurenţiu Reghecampf! Mesajul care a surprins pe toată lumea

Antena Sport Publicat: 15 decembrie 2023, 16:57

Reclamă
“Poate se împacă!” Detalii şoc despre Anamaria Prodan si Laurenţiu Reghecampf! Mesajul care a surprins pe toată lumea

“Poate se împacă!” Detalii şoc despre Anamaria Prodan si Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, în perioada în care formau un cuplu / Instagram

Au apărut detalii şoc despre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Artisul care i-a acoperit tatuajul cu fostul soţ al impresarei a oferit declaraţii despre relaţia celor doi. Acesta susţine că a întrebat-o pe vedeta de 50 de ani dacă se împacă cu antrenorul, iar răspunsul ei a fost unul neaşteptat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au format un cuplu timp de 16 ani. În urmă cu doi ani, cei doi au anunţat public că vor divorţa, iar antrenorul şi-a oficilizat imediat relaţia cu Corina Caciuc.

Detalii şoc despre Anamaria Prodan si Laurenţiu Reghecampf

În perioada în care era împreună cu Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan l-a tatuat pe antrenor pe spate, alături de cei trei copii ai ei. De curând însă, impresara a vrut să-l şteargă defintiv pe fostul soţ din viaţa ei, şi a acoperit tatuajul.

Artisul care a tatuat-o pe Anamaria Prodan a oferit declaraţii. Acesta a întrebat-o pe vedetă dacă se va mai împăca cu fostul ei soţ, iar răspunsul acesteia a fost reprezentat de tăcere. Robert Modreanu a mai declarat că mult timp după despărţire, Anamaria Prodan mai păstra în casa ei tablouri cu Reghecampgf.

„L-am acoperit pe Reghe cu trei trandafiri. Eu i-am spus atunci și ei și cred în continuare că erau un cuplu frumos chiar dacă ea avea mânie pe situația asta…așa am simțit-o eu. I-am zis că poate se împacă cu el și inițial atunci a fost o tăcere.

Reclamă

Am fost și i-am făcut tatuajul acasă la ea, iar pe pereți avea atunci, în continuare, poze/ tablouri cu ea, Reghe și copiii. Eu cred că încă mai este ceva în inima ei pentru Laurențiu”, a declarat Robert Modreanu, artisul care a tatuat-o pe Anamaria Prodan, conform click.ro.

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre noul iubit

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre noul iubit şi a spus că acesta este un bărbat demn şi cu multă şcoală. Mai mult, vedeta a spus că acesta este apropiat de vârstă cu ea şi că preferă să nu apară în public.

”Am decis și eu, și copiii mei, să rămân doar eu în prim plan. Așa trebuia să o fac de la început. Este cineva în viața mea, este normal. Este un om care nu face parte din lumea asta. Nu este un golan, nu este un om fără școală. Este un om integru, un om puternic care nu este deloc interesat să fie în prim plan.

Reclamă 4 / 0/3

Bărbatul meu are însă un plus față de mulți alții. Are foarte multă demnitate și foarte multă școală. Eu zic că are tot ceea ce îi trebuie unui bărbat. E de vârstă apropiată cu mine. Niciodată nu o să mai îmi iau un bărbat mai mic decât mine. Trebuie să fie cineva care să mă susțină, care să mă ajute.

Trebuie să am ce să învăț de la el. Să facem o echipă în adevăratul sens al cuvântului, să nu trag doar eu la căruță. Să nu îl adun mort de beat de prin cârciumi, să nu vină cu prostituate acasă, să nu primesc telefoane și poze.

Poate rămânea în Liga a doua, fără liceu terminat și așa mai departe. A fost greșeala mea. Și astăzi o regret pentru că aceste fete antrenate în oraș stau și pândesc gâștele astea de bărbați care își distrug imaginea și familia. Iar finalul lor va fi întotdeauna cumplit„, a spus Anamaria Prodan la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și