Închide meniul

Porecla incredibilă a lui Gigi Becali. Secretul pe care milionarul nu îl voia aflat: „Toţi îl ştiam aşa”

Publicat: 11 august 2022, 16:58

Porecla incredibilă a lui Gigi Becali. Secretul pe care milionarul nu îl voia aflat: „Toţi îl ştiam aşa

Gigi Becali ar trebui să plătească o sumă uriaşă pentru casa lui Arsenie Boca

Gigi Becali, moment fabulos pe străzile din Capitală / Dumitru Angelescu / Libertatea

  • Gigi Becali avea o poreclă fabuloasă în tinereţe 
  • Dezvăluirea aparţine unui apropiat de-al patronului FCSB

Gigi Becali avea o poreclă fabuloasă în copilărie. Dezvăluirea aparţine unui apropiat de-al patronului FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gicu Coadă, un cunoscut interpret de muzică machedonească şi apropiat al patronului de la FCSB, a dezvăluit, în trecut, ce poreclă avea Gigi Becali în copilărie.

Porecla incredibilă a lui Gigi Becali

Îi plăcea să petreacă, să se simtă bine şi să cheltuiască bani. Nu se lua de el nici Miliţia, nici Securitatea, pentru că toată lumea ştia că este băiatul lui nea Tase, de la care cumpărau brânză, iaurt şi miei.

Reclamă

În tinereţe, toţi băieţii îl ştiam de Geli din Pipera”, a spus Gicu Coadă, interpretul de muzică machedonească, în trecut, pentru Libertatea.

Mai mult, artistul a vorbit şi despre ambiţiile pe care omul de afaceri le avea.

Reclamă

”Știa să se distreze şi îşi dorea să fie cel mai cel. Din acest motiv şi-a şi cumpărat Maybach-ul şi Palatul, ca să aibă maşina şi casa mai mari şi mai valoroase decât ale vărului său (n.r. – Giovanni Becali), cu care s-a aflat în competiţie tot timpul”, a mai spus Coadă.

Anunţul momentului despre averea lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir a făcut anunţul momentului despre averea lui Gigi Becali. Fostul preşedinte al LPF a oferit detalii despre câţi bani a adunat patronul lui FCSB din vânzarea de terenuri.

„Mitică” Dragomir este un apropiat al omului de afaceri. Chiar şi el a cumpărat un teren de la Gigi Becali şi construieşte mai multe blocuri în zona de nord a Capitalei. Este vecin de şantier cu fiica latifundiarului din Pipera, Alexandra Becali.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul anului trecut, averea lui Gigi Becali era estimată la 350-450 de milioane de euro. Totuşi, Dumitru Dragomir e convins că aceasta este chiar şi mai mare şi că rivalizează cu Ion Ţiriac.

El are atâția bani încât noi nici putem gândi. A vândut 100 de milioane de euro în terenuri. A înțeles capitalismul mai bine decât orice. El a rezistat din punct de vedere financiar, în rest s-au făcut praf echipele.

Până nu moare, nu va renunța (n.r. la FCSB). El are nevoie de publicitate și face marketingul ca nimeni altcineva„, a declarat Dumitru Dragomir la prosport.ro.

Gigi Becali a vândut un teren în zona Pipera, de circa 7,4 hectare, către afaceristul român Ion Crăciunescu (coincidență de nume cu celebrul arbitru român). În urma tranzacției, patronul lui FCSB a încasat 25 de milioane de euro, potrivit Profit.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce poreclă i-a pus lui Gigi Becali
Liga 1 • 22 aug., 9:42
Ilie Dumitrescu a dezvăluit porecla pe care i-a pus-o lui Gigi Becali: „Eu de acum aşa îi zic!”
Porecla fabuloasă pe care i-a pus-o Florin Tănase lui Gigi Becali
Liga 1 • 21 aug., 11:36
Porecla fabuloasă pe care i-a pus-o Florin Tănase lui Gigi Becali: „Mă sună și în pauză uneori. Glumim și noi!”
Gigi Becali nu vinde FCSB!
Diverse • 4 dec., 8:46
Porecla pe care o avea Gigi Becali în tinereţe: „Nu se lua de el nici Miliţia! Toată lumea ştia că este băiatul lui nea’ Tase!” Cum a început să facă milioane
Fotbal intern • 15 nov., 15:44
Anunțul zilei în fotbalul românesc! Gigi Becali vrea 10.000.000 de euro pe FCSB! „Jucătorii îi iau eu. Să vină un investitor!”
gigi-becali-oferta-branislav-ninanj
Fotbal intern • 15 nov., 11:48
FOTO
Imagini incredibile! Poliția păzește palatul lui Gigi Becali! Patronul FCSB, mesaj uluitor pentru Gheorghe Mustață: „Să aibă grijă cu pușcăria! A mai fost acolo!”