Închide meniul
Foto

„Regina sufletului meu!” Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: „Te iubesc”

Publicat: 27 mai 2024, 12:55

Reclamă
„Regina sufletului meu!” Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: „Te iubesc”

Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi

Mihaela Borcea şi Sorin Rap / Facebook

Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea trece prin momente speciale şi a fost emoţionat până la lacrimi. Fiica lui Sorin Rap din prima căsnicie, Beatrice, îşi sărbătoreşte ziua de naştere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul soţ al Mihaelei Borcea a postat pe reţelele sociale un mesaj copleştior. El a felicitat-o pe Beatrice într-un mod unic.

Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea este emoţionat până la lacrimi

PUIUL MEU FRUMOS, am închis ochii pentru un moment și când i-am deschis, o persoană în toată firea stătea în locul în care mai ieri era un copilaș drăgălaș.

Acum nu te mai pot duce în brațe, dar cu siguranță te duc oriunde cu mine în inima mea! Mi-ai oferit atâtea motive de mândrie! Și momentul în care sunt cel mai mândru este atunci când spun tuturor că ești fiica mea!

TE IUBESC acum și pentru totdeauna! La mulți ani REGINA SUFLETULUI MEU!!!„, a transmis Sorin Rap pe reţelele sociale.

Reclamă
Reclamă 4

Sorin Rap a postat şi mai multe fotografii cu fiica lui, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Beatrice Rap este absolventă a Facultăţii de Drept.

Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului

Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea. Anunţul a fost făcut chiar de fosta soţie a lui Cristi Borcea.

Mihaela Borcea şi Sorin Rap, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, au decis să meargă în faţa preotului pentru a primi binecuvantarea pentru relaţia lor. Totuşi, Mihael Borcea a precizat că nu se va căsători la Starea Civilă cu iubitul său.

Reclamă

Va avea loc o slujbă la biserică, pentru că nu poți trăi în păcat. Eu sunt cu frica lui Dumnezeu„, a spus Mihaela Borcea pentru cancan.ro. Mihaela Borcea şi-a adus aminte şi de nunta pe care a avut-o cu fostul acţionar de la Dinamo.

Aveam 19 ani, era iarnă și eram foarte tânără. Nu prea m-am putut bucura de nunta mea. Copiii întâi se vor ocupa de cariere, apoi își vor întemeia o familie. Și eu, și tatăl lor i-am învățat cum să se descurce în viață. Noi am luat-o de la zero, nu aveam nimic. Din 1988, totul am făcut împreună. Amândoi am muncit de copii, fără vacanțe„, a spus Mihaela Borcea.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Înaintea căsniciei cu Valentina Pelinel, omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016).

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:08

Nicolae Stanciu, reacţie cu lacrimi în ochi după golul fabulos din România – Ucraina 3-0: „Ceva ce trăieşti doar o dată în viaţă”

17:56

Notele primite de tricolori, după victoria colosală cu Ucraina! Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au strălucit la EURO 2024

17:53

Premieră în istoria participărilor României la Campionatele Europene! Decizia în privinţa lui Ianis Hagi a dus la asta!

17:52

Edi Iordănescu a „rupt” blestemul familiei! Naţionala României, prima victorie după 24 de ani la un Campionat European

17:40

România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024

17:22

Răzvan Marin a înscris un eurogol în România – Ucraina! Torpila mijlocaşului naţionalei a trecut pe sub mâinile lui Lunin!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și