Închide meniul
Foto

S-a aflat ce avere are Gică Hagi. Este mai bogat decât socrii lui Ianis Hagi, care au afaceri de milioane de euro în Constanța!

Publicat: 13 ianuarie 2024, 17:43

Reclamă
S-a aflat ce avere are Gică Hagi. Este mai bogat decât socrii lui Ianis Hagi, care au afaceri de milioane de euro în Constanța!

Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România

Ianis Hagi, alături de soţia lui şi de familie după cununia civilă / Instagram

S-a aflat ce avere are Gică Hagi în 2024. Patronul Farului se menţine între cei mai bogaţi 300 de oameni de afaceri din România. Chiar dacă nu îi poate face concurenţă lui Ioan Ţiriac, „Regele” este mai bogat decât socrii lui Ianis Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac este pe locul secund în topul miliardarilor români, cu o avere estimată la 2.1 miliarde de dolari. În schimb, Gică Hagi ocupă poziţia a 250-a. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei, la egalitate cu Adi Mutu, a adunat sume importante de bani.

Ce avere are Gică Hagi. Este mai bogat decât socrii lui Ianis Hagi!

Jurnaliştii de la ziuaconstanta.ro, care au citat Top 300 Capital, anunţă că Gică Hagi a avut la finalul anului 2023 o avere estimată la 28-34 de milioane de euro. Cu un an în urmă era pe locul 254 în topul bogaţilor, cu o avere de 29 de milioane de euro provenită în special din fotbal şi imobiliare.

Sursa citată anterior a prezentat care sunt afaceriştii din Constanţa care se găsesc în top 300, iar printre ei nu sunt Liliana şi Dimciu Palavoti Tănase, părinţii soţiei lui Ianis Hagi (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Cei doi sunt printre cei mai respectaţi oameni de afaceri de la malul mării şi se ştie că au afaceri de milioane de euro.

Dimciu Palavoti Tănase este un puternic investitor în domenii precum agricultură şi construcţii.

Reclamă

”Sunt foarte emotionat. Tinerii să fie sănătoși şi bucuroși. Noi suntem alături de ei”, spunea cuscrului lui Gică Hagi, în faţa jurnaliştilor, la cununia lui Ianis Hagi şi a Elenei Hagi.

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a avut o apariție elegantă și a oferit câteva declarații la evenimentul la care au participat peste 400 de invitați.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Aceștia au dat o petrecere pe cinste la un restaurant select din Nordul Bucureștiului.

Reclamă 4 / 0/3

La petrecerea de cununie, soacra lui Ianis Hagi a dezvăluit și cum a reacționat atunci când a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a declarat că a sprijinit-o necondiționat pe aceasta.

(Cum ați reacționat când fata v-a zis că prietenul e Ianis?) Am ascultat-o, i-am spus că are ceva de dus pe umeri și sperăm… sigur o să fie foarte bine, să fie fericiți și suntem alături de ei”, a declarat soacra lui Ianis Hagi, conform iamsport.ro.

Soacra lui Ianis Hagi a fost, la fel ca fiica ei, îmbrăcată într-o rochie roșie, lungă, fiind extrem de rafinată și elegantă. Și Dimciu Palavoti Tănase a avut o apariție elegantă la cununia fiicei sale, fiind îmbrăcat într-un costum negru, cu cravată de aceeași culoare.

Gică Hagi și-a dezvăluit salariul

Gică Hagi nu s-a ferit şi și-a dezvăluit salariul! Antrenorul și acționarul Farului Constanța are o remunerație foarte mică, pentru nivelul Ligii 1.

Hagi susține că are un salariu de 500 de euro pe lună, la Farul. Însă, totodată, a dezvăluit faptul că are bonusuri de performanță mari.

Sunt un antrenor cu un cost puțin. Cred că am salariul cel mai mic din prima ligă. Am 500 de euro pe lună. Așa că e ușor pentru conducere… Am însă bonusuri mai mari„, spunea Gică Hagi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
Vezi toate știrile
Citește și