Închide meniul
Foto

Un cunoscut român a dat marea lovitură în afaceri şi se „scaldă” în bani! Profit de 4 milioane de euro doar cu un apartament

Reclamă

Publicat: 23 noiembrie 2023, 11:03

Un cunoscut român a dat marea lovitură în afaceri şi se „scaldă” în bani! Profit de 4 milioane de euro doar cu un apartament

Un cunoscut român a dat marea lovitură în afaceri şi se "scaldă" în bani

Gigi Neţoiu a suferit o transformare radicală / AS.ro

Un cunoscut român a dat marea lovitură în afaceri şi se „scaldă” în bani. Şi-a cumpărat mai multe apartamente de lux şi a făcut un profit uriaş. Dumitru Dragomir a făcut anunţul momentului şi l-a dat de gol pe fostul patron de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mitică” Dragomir a vorbit despre averea fabuloasă pe care o are Gigi Neţoiu. Fostul finanţator de la Universitatea Craiova şi Dinamo a investit masiv în afacerile imobiliare şi deţine mai multe penthouse-uri în Dubai.

Un cunoscut român a dat marea lovitură în afaceri şi se „scaldă” în bani

Dumitru Dragomir regretă că nu a urmat sfaturile lui Neţoiu şi că nu şi-a cumpărat şi el un apartament cu un milion de euro. Putea obţine deja un profit de patru milioane de euro.

Cât crezi că e preţul de închiriat în blocul lui Neţoiu, la ultimele etaje, în Dubai? Penthouse. Are multe apartamente acolo. Neţoiu a fost tare întotdeauna.

El a fost unul dintre oamenii deştepţi din această ţară. A cumpărat câteva apartamente. Sus, la ultimele etaje, 25 de milioane de dolari un apartament. Cum, mă, 25 de milioane?

Reclamă

Aţi mai auzit aşa ceva? În Burj Khalifa, un apartament de 1000 de metri costă 50 de milioane de euro. Cu tot cu piscină. Lumea a luat-o razna. Şi la New York la fel.

40 de milioane de euro un apartament. Neţoiu are în Marina, pe malul apei. Eu am fost un fraier. Am fost la el. Mi-a spus să cumpăr, că preţul se va dubla. L-a luat cu 1 milion, acum costă 5.

Acum vreo 5 ani. L-a luat atunci cu 1 milion şi acum valorează peste 5 milioane. Face profit de 15 milioane de euro dacă le vinde mâine„, a declarat Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Transformarea radicală a lui Gigi Neţoiu

Gigi Neţoiu, fostul acţionar de la Dinamo, a avut o apariţie incredibilă la partida dintre FC Voluntari şi CFR Cluj, încheiată cu vitoria campioanei României. A avut o transformare radicală în ultimii ani.

Gigi Neţoiu a rărit apariţiile publice după ce şi-a ispăşit condamnarea din „Dosarul Transferurilor”. Astfel, apariţia fostului acţionar de la Dinamo pe stadion a fost una cu totul şi cu totul suprinzătoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Gigi Neţoiu a afişat un look complet schimbat faţă de perioadă în care se bucura alături de Cristi Borcea pentru victoriile celor de la Dinamo. Gigi Neţoiu cu greu a putut fi recunoscut, dar nu a ezitat să se oprească pentru a vorbi despre problemele bunului său prieten, Victor Piţurcă.

Cred 100% în nevinovăția lui. E o chestie… am rezolvat problema cu COVID-ul și a rămas Pițurcă vinovatul?! E o chestie regretabilă ce i se întâmplă, dar sunt sigur că e nevinovat”, a spus Gigi Neţoiu despre Victor Piţurcă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și