Închide meniul
Foto

Adevăratul motiv pentru care Dan Şucu nu mai conduce de 20 de ani. Milionarul, la un pas de tragedie: „M-am trezit pe câmp!”

Publicat: 31 martie 2024, 17:20

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care Dan Şucu nu mai conduce de 20 de ani. Milionarul, la un pas de tragedie: „M-am trezit pe câmp!”

Adevăratul motiv pentru care Dan Şucu nu mai conduce de 20 de ani

Dan Şucu şi Diana Şucu / Instagram

S-a aflat care este adevăratul motiv pentru care Dan Şucu nu mai conduce de 20 de ani. Patronul Rapidului a luat decizia după ce a fost la un pas de o tragedie. Milionarul român a decis atunci să ia hotărârea radicală de a nu mai sta la volan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a recunoscut, la emisiunea AS.ro LIVE, că a făcut mai multe accidente rutiere. Unul dintre acestea se putea lăsa cu urmări grave. Omul de afaceri a pierdut controlul maşinii şi a ajuns pe câmp.

Adevăratul motiv pentru care Dan Şucu nu mai conduce de 20 de ani

A fost momentul în care Şucu nu a mai avut răbdare şi a decis să îşi angajeze şofer.

Nu îmi plac maşinile… deloc, zero! Acum 20 şi ceva de ani, când conduceam în mod regulat, am făcut un număr de accidente, unul după celălalt. Cu gândul la treburile de zi cu zi nu reuşeam să mă concentrez serios la conducerea maşinii. Am creat tot felul de probleme rutiere, m-am trezit câteodată pe un câmp. La o curbă, n-am mai luat curba şi nu ştiam ce caut acolo când veneam la un Consiliu de Administraţie cu scântei.

Am hotărât atunci că voi găsi soluţia prin care să conducă altcineva maşina ca să nu fac o prostie majoră. Stau pe bancheta din spate şi am o grămadă de lucruri pe care pot să le fac în perioada respectivă„, a declarat Dan Şucu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Diana Şucu a făcut o glumă genială despre soţul său şi despre banii familiei. Cea de-a doua soţie a lui Dan Şucu (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a mai spus că abia asteaptă să meargă la meciurile de pe Giuleşti.

Cu sinceritate vă spun că mi-e dor de fotbal, pentru că a început să îmi placă pe stadion. Aşteptăm următorul meci peste două săptămâni. La Craiova nu merg. În general, în deplasare nu merg. Şi eu stau bine cu tensiunea. Încerc să îl încurajez şi pe soţul meu pentru că el se supără. Sunt si asistentă medicală, sunt şi PR-ul lui. După meciurile în care nu câştigă e amărăt.

El este un învingător şi învaţă în fiecare zi. Încerc să mă familiarizez cu fenomenul acesta. Până de curând, nu am fost pe stadion. Nu este suficient că bagă capul familiei? Am afaceri şi eu. Banii mei sunt banii mei. Banii domnului Şucu sunt banii noştri„, a spus Diana Şucu.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu, apariţie fabuloasă în trening alături de fanii Rapidului

Dan Şucu a avut o apariţie fabuloasă în trening alături de fanii Rapidului, în momentul plecării la Craiova. Şucu şi Angelescu au mers cu autocare, alături de ultraşii Rapidului.

În lipsa lui Bocciu, care este arestat, Gigi Corsicanu a fost cel care a condus galeria în deplasarea de la Craiova. Dan Şucu şi Victor Angelescu au mers şi ei alături de fani.

Ne-am pregătit. Sper să fie și băieții pregătiți. Mă gândeam acum că, dacă-i spuneam cuiva acum doi ani de zile că mergem la Craiova și vrem să ne întoarcem victorioși, m-ar fi luat peste picior. Acum, avem șansele noastre. Cum e în peluză, cum se vede în peluză. Eu sunt soldat neinstruit. Am învățat cântecele.

Suporterii m-au invitat, eu ce să zic? M-am bucurat de invitație și sper să ne întoarcem fericiți. La 60 de ani, parcă n-ai face din așa ceva o tradiție, dar poate o fac copiii mei”, a spus Dan Şucu la plecarea spre Craiova.

Patronul Rapidului a văzut din peluză, din mijlocul fanilor, meciul cu Universitatea Craiova. Giuleştenii au condus cu 1-0 şi au avut superioritate numerică, dar au plecat învinşi din Bănie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și