Închide meniul

Andrei Burcă, uluit de Cristiano Ronaldo după ce a jucat contra lui: „Nu am văzut asemenea om în viața mea”

Bogdan Stănescu Publicat: 26 noiembrie 2023, 8:34 / Actualizat: 27 noiembrie 2023, 9:46

Reclamă
Andrei Burcă, uluit de Cristiano Ronaldo după ce a jucat contra lui: „Nu am văzut asemenea om în viața mea

Andrei Burcă, uluit de Cristiano Ronaldo după ce a jucat contra lui

Cristiano Ronaldo se bucură după un gol contra lui Al-Akhdoud / Profimedia Images

Andrei Burcă e uluit de Cristiano Ronaldo după ce a jucat contra lui. Al-Nassr – Al-Akhdoud s-a încheiat 3-0, iar Ronaldo a înscris de două ori. Ronaldo va putea fi văzut luni în AntenaPLAY, de la ora 20:00, în Liga Campionilor Asiei, contra celor de la Persepolis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul portughez a marcat în minutele 77 şi 80. Primul gol al lui Al-Nassr a fost înscris de Sami Al-Najei. În clasament, Al-Nassr se află pe locul 2 în prima ligă a Arabiei Saudite, cu 34 de puncte din 14 jocuri. Liderul Al-Hilal are 38 de puncte, obţinute tot în 14 partide.

Andrei Burcă, uluit de Cristiano Ronaldo după ce a jucat contra lui

Andrei Burcă și Florin Tănase au fost titulari la Al-Akhdoud. Site-ul sofascore.ro l-a notat pe Florin Tănase cu 7.2, în timp ce Andrei Burcă a primit nota 6.7. Tănase a primit un cartonaş galben în minutul 26 al partidei.

Burcă a rămas pe teren tot meciul, în timp ce Florin Tănase a fost înlocuit în minutul 89 cu Eid Al-Muwallad. Omul meciului a fost declarat Cristiano Ronaldo, portughezul primind nota 8.6 pentru evoluţia lui cu Al-Akhdoud.

După meci, Andrei Burcă l-a lăudat pe Cristiano Ronaldo. Fundaşul naţionalei e impresionat de ce poate face starul portughez la 38 de ani.

Reclamă

„Pe Ronaldo credeam că îl controlăm foarte bine şi a avut două execuţii de nu am înţeles nimic”

Este ok la echipă, sunt antrenamente intense, s-a văzut asta și la națională, mereu am venit pregătit. E un campionat puternic, mereu dai peste adversari foarte buni, se joacă pe contre, dacă stai bine în teren și alergi, ai o șansă, dar sunt foarte mulți jucători de valoare.

De exemplu Ronaldo, credeam că îl controlăm foarte bine și a avut două execuții în trei minute de nu am înțeles nimic. Am încercat să o scot, am crezut că se duce în bară. Mă tot uit pe reluări, incredibil. Îl apreciez, eu nu am văzut asemenea om în viața mea. La vârsta pe care o are, să câștige orice… să dai gol împotriva lui Al Akhdoud și să te bucuri ca și cum ai da gol de calificare, e incredibil ce face acest om și ce își dorește de la viață.

Nu, pentru că aici sunt șase-șapte echipe care se bat la campionat și restul echipelor au lotul cam de aceeași valoare. Îmi doresc foarte mult să fiu sănătos și să fiu la turneul final, unde să facem performanță. Înainte de această dublă, în capul meu era doar această calificare”, a declarat Andrei Burcă pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a stabilit noi recorduri şi pentru Portugalia

Cristiano Ronaldo a stabilit noi recorduri după Liechtenstein – Portugalia! Lusitanii s-au impus cu 2-0 în deplasarea din etapa a 9-a a preliminariilor EURO 2024. Ronaldo a făcut din nou spectacol, stabilind noi recorduri după ce a deschis scorul.

Starul lui Al-Nassr a marcat în minutul 46 de al partidei, în timp ce scorul final a fost stabilit de Joao Cancelor, în minutul 57.

Cristiano Ronaldo a stabilit două recorduri noi, graţie reuşitei de aseară. Ronaldo a devenit, odată cu golul marcat în Liechtenstein, primul jucător din istorie care înscrie 10 goluri la echipa naţională la 38 de ani. De asemenea, Ronaldo şi-a trecut în cont victoria cu numărul 31 din preliminariile competiţiilor europene. Înainte de acest succes, Ronaldo se afla la egalitate cu Sergio Ramos, care are 30 de victorii.

Cristiano Ronaldo este şi golgheterul acestor preliminarii alături de Romelu Lukaku, amândoi având câte 10 reuşite. Pe locul 3 se află Harry Kane, englezul având 7 goluri înscrise în această campanie de calificare.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și