Închide meniul
EXCLUSIV

Bianca Pascu, devastată după ce a auzit că Florin Zalomir a murit: „Am căzut în genunchi! Nu credeam că poate să facă aşa ceva!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 octombrie 2022, 13:05

Bianca Pascu, devastată după ce a auzit că Florin Zalomir a murit: „Am căzut în genunchi! Nu credeam că poate să facă aşa ceva!

Bianca Pascu, dărâmată după ce a auzit că Florin Zalomir a murit

Florin Zalomir a fost găsit împuşcat în cap / frscrima.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Pascu este în stare de şoc şi nu îşi poate explica ceea ce s-a întâmplat. A dezvăluit că ştia de problemele cu care se confrunta fostul campion mondial şi european la scrimă.

Bianca Pascu este devastată de când a auzit că Florin Zalomir a murit

Bianca a avut o primă reacţie, în exclusivitate pentru Antena Sport, după vestea care a îndoliat România. Cea care este printre cele mai valoroase scrimere şi-a găsit cu greu cuvintele.

Reclamă

„Cum să primesc vestea… în genunchi. Pur şi simplu am căzut în genunchi. Am crezut că nu e adevărat. Sunt dărâmată. Nu am crezut vreodată că Zalo ar putea să facă aşa ceva.

Mi-a fost mai mult decât antrenor. Adică poate nici pe fratele meu nu îl cunosc aşa cum îl cunosc pe el. Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta. Ştiam că are nişte probleme, trebuia să ne întâlnim acum o săptămână. Dar nu s-a mai concretizat să ne vedem şi să povestim.

Reclamă

El îmi povestea mereu despre problemele lui. Eram un fel de confidentă, petrecând foarte mult timp împreună în ultimii 10 ani. Sunt supărată pe el că a putut să facă aşa ceva, nu îl credeam în stare„, a declarat Bianca Pascu pentru Antena Sport.

Retras din activitate, Zalomir era angajat la Jandarmeria Bucureşti. Acesta ar fi divorţat de curând, iar anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.

Florin Zalomir a murit la 41 de ani

„Astăzi 3 octombrie a. c., În jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa. La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență.

Reclamă 4 / 0/3

Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv. A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activități din competență. Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, informează IPJ Ilfov într-un comunicat.

Vestea tragică a fost confirmată şi de Jandarmerie. Florin Zalomir trecuse ultima evaluare psihologică.

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Florin a început cariera de scrimeur la 10 ani, la Iași, cu antrenorul Iulian Bițucă, iar în 2006 s-a transferat la CS Dinamo București. De-a lungul carierei, Florin Zalomir a cucerit de mai multe ori Campionatul Național și Cupa României, iar pe plan internațional a devenit campion european, campion mondial și vicecampion olimpic cu echipa României. Și-a încheiat cariera de sportiv profesionist în 2012, după Jocurile Olimpice de la Londra, la 31 de ani.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 21:00 LIVE TEXTPetrolul Ploieşti – FCU Craiova 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Jari. Duel încins pe Ilie Oană! 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Olga Kharlan, scrimera descalificată pentru că nu a dat mâna cu adversara din Rusia
Alte sporturi • 28 iul., 12:28
Olga Kharlan, scrimera descalificată pentru că nu a dat mâna cu adversara din Rusia: „Nu vom da niciodată mâna cu ei”
Echipa masculină de sabie juniori a României
Alte sporturi • 28 feb., 18:57
România, campioană europeană la sabie masculin juniori! Medalie de aur după finala cu Ungaria
Casian Cîdu
Alte sporturi • 22 feb., 21:13
Casian Cîdu, medalie de argint pentru România, la Campionatele Europene de scrimă pentru cadeți și juniori
Amalia Covaliu și Anastasia Fusea
Alte sporturi • 21 feb., 21:14
Amalia Covaliu, fiica președintelui COSR, este vicecampioană europeană la sabie cadeţi! Anastasia Fusea a obținut medalia de bronz
Florin Zalomir
Extra • 3 oct., 14:15
„Consternaţi şi şocaţi!”. Cum a reacţionat Federaţia Română de Scrimă după ce Florin Zalomir a fost găsit împuşcat în propria casă