Închide meniul

Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit care a fost, de fapt, momentul care a declanşat despărţirea de Gigi Becali: „A fost mare ruptură”

Bogdan Stănescu Publicat: 26 noiembrie 2023, 10:56

Reclamă
Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit care a fost, de fapt, momentul care a declanşat despărţirea de Gigi Becali: „A fost mare ruptură

Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit care a fost, de fapt, momentul care a declanşat despărţirea de Gigi Becali

Cătălin Zmărăndescu şi Gigi Becali / colaj Instagram, Hepta

Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit, la mai bine de 17 ani distanţă, care a fost momentul care a declanşat despărţirea de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zmărăndescu a fost condamnat la închisoare cu suspendare în dosarul recuperării maşinii lui Gigi Becali. El a spus, după mulţi ani, că nu acela a fost episodul care a declanşat ruptura de Becali.

Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit care a fost, de fapt, momentul care a declanşat despărţirea de Gigi Becali: „A fost mare ruptură”

Zmărăndescu a spus că relaţia lui cu Gigi Becali a început să se răcească din martie 2006, atunci când echipa milionarului din Pipera a jucat returul cu Betis Sevilla din optimile Cupei UEFA.

Echipa lui Becali a obţinut în acel sezon o performanţă extraordinară, calificându-se în semifinalele Cupei UEFA. A ratat, in-extremis, finala după ce Middlesbrough a întors-o de la 3-0 la general.

Pe Betis Sevilla, echipa patronată de Gigi Becali a învins-o în deplasare cu 3-0, după 0-0 în tur.

Reclamă
Reclamă 4

În sferturile de finală, „roş-albaştrii” au eliminat Rapidul, graţie golului marcat în deplasare. A fost 1-1 în tur şi 0-0 în retur.

„Aia a fost ultima noastră ieșire serioasă undeva, mi-a zis să nu mai stau niciodată în spatele lui”

”Sevilla! Când un stadion striga după mine, eu în spatele domnului Becali. Mișto! Mișto! Păi și atunci cum să nu te ia, mă, capul să faci nebunii la un moment dat? Când tu, un copil amărât sărac, cu doi părinți care aveau salarii normale, brutari.

Ce să ceri de la un copil care nu știa mare lucru și… datorită lui, datorită sportului, s-a trezit pe culmi, a ajuns acolo unde a ajuns și… e o senzație! O să-ți spun un secret pe care nu-l știi, pun pariu că nu-l știi. În acel moment a fost prima mea mare ruptură de domnul Becali. 

Reclamă

Aia a fost ultima noastră ieșire serioasă undeva, din acel moment mi-a zis să nu mai stau niciodată în spatele lui. După atâția ani mi-am dat seama că avea dreptate, el era patronul, el plătea, eu trebuia să-mi văd de treaba mea. M-au văzut românii în Spania, ce să le zic? Nu mă chemați la poze? Nu-mi strigați numele? Ăla a fost ultimul meci pe care l-am prins eu cu Steaua (n.r.: FCSB) în Spania”, a declarat Cătălin Zmărăndescu pentru sport.ro.

Cătălin Zmărăndescu a mărturisit că s-a gândit la sinucidere după episodul recuperării maşinii lui Becali

Cătălin Zmărăndescu a trecut prin momente dramatice după scandalul recuperării maşinii lui Gigi Becali. El a recunoscut că după ce a pierdut tot, în urma acelui scandal, s-a gândit la sinucidere.

În momentul în care am pierdut tot, după incidentul cu Gigi Becali, m-am urcat pe marginea blocului, la etajul 10, cu picioarele în gol: Am zis ’De ce mai trăiesc? Am fost prost, am făcut greșeli, una după alta!’.

Și m-a sunat un prieten foarte bun, psiholog de meserie. Mi-a zis ’ce faci, mă? Ești bine, unde ești? Hai că vin acum!’. S-a așezat lângă mine, cu picioarele în gol și-a zis ’dacă sari tu, sar și eu! Ești un egoist, un prost, un nesimțit! Te gândești doar la tine, nu la mama, nu la tatăl tău. Nu ești nici primul, nici ultimul. Mă, dar dacă aveai vreo boală incurabilă, ce făceai?!’.

Și m-a făcut puternic, dintr-o slăbiciune a mea. Este un act de mare curaj să te sinucizi, dar și cea mai mare prostie, să-ți iei viața dată de Dumnezeu! Dacă suntem pe pământ, trebuie să facem ceea ce suntem meniți să facem.

Omul ăla e și azi lângă mine, și-i mulțumesc pentru asta. Dumnezeu lucrează prin oameni!”, declara Cătălin Zmărăndescu în podcastul lui Damian Drăghici.

 

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:11

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu vor participa la Jocurile Olimpice. Team România are 105 sportivi

14:54

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog încins după eliminarea României de la EURO 2024

14:16

Gigi Becali, după România – Olanda 0-3: „Trebuia să fie 17-0, s-a bătut Dacia cu Rolls Royce”! Ce schimbări trebuia să facă Edi

13:52

Ionel Ganea a tras concluziile după România – Olanda 0-3: „Trebuia abordat altfel meciul, cu o altă tactică”!

13:02

Programul primelor două etape din Liga 1! Când se joacă CFR – Dinamo și Rapid – CFR

13:01

Scoţienii au luat decizia legată de Ianis Hagi, după meciurile disputate în tricoul României, la EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și