Închide meniul
Foto

„Câte femei ai avut?” Anamaria Prodan l-a întrebat direct pe Ciprian Marica despre iubitele din viaţa sa

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2023, 12:24

Reclamă
„Câte femei ai avut?” Anamaria Prodan l-a întrebat direct pe Ciprian Marica despre iubitele din viaţa sa

Ioana, iubita lui Ciprian Marica, a întors toate privirile. Apariţie într-un costum de baie minuscul

Profimedia

Anamaria Prodan l-a întrebat direct pe Ciprian Marica despre iubitele din viaţa sa. Fostul internaţional român a avut o reacţie savuroasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi-a lansat podcastul, iar Ciprian Marica a fost primul invitat. Anamaria Prodan a abordat şi subiecte din viaţa personală. În prezent, Ciprian Marica are o relaţie cu Ioana Marcu. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Anamaria Prodan l-a întrebat direct pe Ciprian Marica despre iubitele din viaţa sa

Anamaria prodan nu s-a putut abţine şi l-a întrebat direct pe Ciprian Marica despre femeile din viaţa lui. Marica a oferit un răspuns cu totul şi cu totul neaşteptat. )

Am avut câteva relaţii care au fost mediatizate şi de aici a ieşit vorba asta că sunt un Don Juan, Cunosc colegi care au fost mai „Don Juani” decât mine. La toţi trebuie să ne placă femeile, mai rău e invers. Cel puţin, în ceea ce mă priveşte pe mine. Eu văd că nu am făcut nimic rău în asta!

(n.r. – Câte femei ai avut?) Nu ştiu Ana câte femei am avut! Cred că este puţin mai important câte femei am avut. Important e ceea ce am învăţat din asta. Am învăţat ceea ce îmi place. Sunt un tip destul de orgolios şi domin foarte mult.Am vrut să văd dacă pot să accept să mă domine cineva. Sensibilitatea şi inteligenţa sunt mai importante decât frumuseţea„, a spus Ciprian Marica în podcastul Anamariei Prodan.

Reclamă

Ciprian Marica a răbufnit după ce a rămas fără permis

Ciprian Marica a răbufnit după ce a rămas fără permis şi a spus că ia în calcul să conteste decizia luată de poliţişti. Ciprian Marica a avut un discurs vehement şi crede că vrea doar să se „dea exemple” prin aceste acţiuni.

Ciprian Marica a răma fără permis de conducere după ce a fost surprins că a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Tot în această perioadă, Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că a condus fără permis, iar Marius Lăcătuş a rămas şi el fără carnetul de conducere pentru că nu a acordat prioritate.

N-am vrut să mă cert cu Poliția Română pentru o divergență și anume că și pe portocaliu se ia carnetul. Eram cu copiii, venisem la biserică. Într-adevăr, era portocaliu când am trecut eu, dar n-ai voie. Dacă ai forțat portocaliul, trebuie să fii atent. Mă rog, n-am intrat într-o polemică cu dumnealor. Mi-au făcut și test de băutură, mi-au făcut și toate cele să vadă dacă nu cumva se pot lăuda mai mult de atât. Da, am rămas 30 de zile fără permis. Mă gândesc dacă ar fi bine să contest. O să iau o decizie zilele următoare.

Reclamă 4 / 0/3

S-au găsit să dea exemple cu noi. Mi se pare exagerată povestea asta. Eu deja eram asociat cu Dănuț Lupu, care nu știu ce a făcut. O nebunie care numai la noi se întâmplă. Să te lauzi cu astfel de lucruri, că oprești și dai amenzi persoanelor cunoscute, mi se pare de copii mici când e plin de droguri în țara asta și nu face nimeni nimic. Nu ne lăudăm cu o captură, nu ne lăudăm cu lucruri importante. Poliția Română dă comunicat de presă pentru că mi-a luat mie permisul pentru că am trecut pe roșu. Mi se pare puțin prea mult. Altele sunt lucrurile mai importante”, a spus Ciprian Marica la playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:56 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund 16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și