Închide meniul

Ce au transmis oficialii de la Neftchi Baku, după scandalul dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2022, 10:33

Ce au transmis oficialii de la Neftchi Baku, după scandalul dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan

Reacţia oficialilor lui Neftchi Baku, după scandalul dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf / Profimediaimages

  • Neftchi Baku, reacţii după scandalul dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan
  • Ce se întâmplă cu antrenorul român

Oficialii de la Neftchi Baku au reacţionat, după scandalul dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. Antrenorul este aştepta să se întoarcă în Azerbaijan, la scurt timp după botezul fiului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul Neftchi Baku a fost informat de scandalul dintre antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, iar oficialii susţin că l-au contactat pe tehnicianul român, după imaginile scandaloase apărute în presă.

Ce au transmis oficialii de la Neftchi Baku, după scandalul dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan

Presa din Azerbaijan a publicat informaţii legate de scandalul iscat între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Jurnaliştii s-au întrebat dacă oficalii clubului azer la care antrenează tehnicianul român vor lua o decizie după scandalul imens din urmă cu câteva zile.

Reclamă

„Am întrebat ce părere au despre acest incident, dacă au vorbit cu Reghecampf și dacă poate exista vreun obstacol în revenirea sa la Baku”, au scris cei de la sportinfo.az.

Răspunsul din partea ofiţerului de presă al clubului Neftchi Baku nu a întârziat. Acesta a declarat că Laurenţiu Reghecampf se va întoarce luni în Azerbaijan, pentru a relua antrenamentele echipei, iar incidentul ce l-a avut în prim plan face parte din viaţa persoanlă a tehnicianului.

Reclamă

„Cunoaștem incidentul. Antrenorul a plecat în România din motive familiale și a primit permisiunea clubului. Ne-a spus că va reveni în Baku pe 25 septembrie. După incidentul apărut, clubul l-a contactat, iar Laurențiu Reghecampf ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă. Antrenorul este așteptat să revină la Baku mâine (n.r – azi)”, notează aceeaşi sursă citată mai sus.

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce s-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a oferit prima reacție după ce s-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan. A apărut un nou scandal monstru între cei doi soți, care se află de mai bine de un an în proces de divorț. Între timp, în spațiul public a apărut și videoclipul cu bătaia dintre cei doi.

Totul s-a întâmplat vineri seară, după ce Laurențiu Reghecampf a mers la casa Anamariei Prodan, din Snagov, pentru a-și vedea fiul, Bebeto.

Reclamă 4 / 0/3

A urmat apoi o bătaie ca în filme între cei doi, într-o parcare din Snagov. Ulterior, cei doi au mers la secția de poliție și au depus plângere unul împotriva celuilalt. Autoritățile au deschis dosare penale împotriva lor și au emis ordine de restricție pentru fiecare.

Fostul antrenor al Universității Craiova n-a vorbit în mod direct despre bătaia cu Anamaria Prodan, ci s-a concentrat asupra fiului pe care îl are împreună cu impresara de fotbaliști.

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit Gândul.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 14 apr., 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.
Diverse • 12 apr., 11:10
FOTO
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor
Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 11 apr., 19:19
„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru
Liga 1 • 10 apr., 18:32
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf