Închide meniul
Foto

Ciprian Tătărușanu, nuntă de vis după ce a devenit campion în Serie A! Foştii colegi de la naţională şi FCSB i-au fost alături. Hai România! În fiecare zi

Cosmin Cioboată Publicat: 27 mai 2022, 15:17

Ciprian Tătărușanu, nuntă superbă în Italia

Ciprian Tătărușanu, nuntă superbă în Italia

Ciprian Tătărușanu, nuntă superbă în Italia / Tutu Ionatan - Photographer

Ciprian Tătărușanu, nuntă de vis după ce a devenit campion în Serie A. Fostul portar al naționalei României, în prezent la Milan, s-a căsătorit cu Antoaneta, femeia de 34 de ani alături de care are 3 copii. La evenimentul de “5 stele”, de pe lacul Como, au luat parte și foștii săi colegi de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) are parte de un an 2022 excepțional. Portarul român a devenit campion al Italiei împreună cu Milan, apoi a făcut un pas extrem de important și pe plan personal.

Ciprian Tătărușanu, nuntă de vis după ce a devenit campion în Serie A!

Tătărușanu, care s-a retras de la națională în 2020, s-a căsătorit cu Antoaneta, femeia cu care formează un cuplu de mai bine de un deceniu. Cei doi au ales o locație de vis – Villa d’Este, de pe malul lacului Como, din regiunea Lombardia (Italia).

Reclamă

Lacul Como este una dintre cele mai cunoscute și vizitate destinații turistice din Italia. 

“Tătă” și soția sa au avut în jur de 50 de invitați la eveniment, printre care s-au numărat și foști coechipieri de la FCSB și naționala României: Vlad Chiricheș, Alex Chipciu, Alin Toșca sau Iasmin Latovlevici.

Reclamă

Ciprian Tătărușanu și soția sa au făcut o plimbare cu barca pe renumitul lac din nordul Italiei, rezultând un album foto memorabil. (Vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului). Cei doi au împreună 3 copii: Sebastian, Matei și Isabel.

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la națională în 2020

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la naționala României în noiembrie 2020. În ultima vreme, însă, s-a discutat intens despre o posibilă revenire sub “tricolor”, în cazul în care Edi Iordănescu se va lovi de o urgență la nivelul portarilor.

În cele din urmă, selecționerul României nu l-a chemat pe “Tătă” pentru meciurile din Nations League, din luna iunie.

Reclamă 4 / 0/3

Recent, Iordănescu Jr. a discutat cu portarul de la Milan, care i-a transmis că va îmbrăca tricoul României cu o singură condiție.

”Nu este o situaţie foarte plăcută. E un subiect sensibil cu portarii. Niţă a fost în multe momente declarat de dumneavoastră cel mai bun. După meciul Inter – Sassuolo am vorbit puţin cu Radu, nu era tocmai fericit. Nu joacă aproape deloc.

Am avut o întâlnire amicală şi cu Tătăruşanu. A fost o discuţie mai complexă, am vrut să aflu toate motivele pentru care a decis să se retragă. Am înţeles poziţia lui. Dacă va veni un joc foarte important, în care vom avea probleme mari la nivel de portari, 3-4 care fac parte din nucleul principal, atunci e posibil să primim de la ‘Tătă’ o mână de ajutor”, a declarat Edi Iordănescu, în luna martie.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai
Fotbal extern • 1 mart., 19:33
Dezastru pentru Laurenţiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai
Ciprian Tătărușanu a primit 4 goluri în ultimul meci
Fotbal extern • 29 dec., 20:30
Ciprian Tătărușanu a primit 4 goluri în ultimul meci! Ce notă a primit după o nouă partidă de coșmar
Ciprian Tătărușanu s-a făcut de râs în Arabia Saudită
Fotbal extern • 21 dec., 23:33
Ciprian Tătărușanu s-a făcut de râs în Arabia Saudită! A încasat 7 goluri de la vedetele lui Al-Hilal
Ciprian Tătăruşanu
Fotbal extern • 30 nov., 20:32
Nota primită de Ciprian Tătăruşanu, după ce a încasat 6 goluri în Arabia Saudită!