Închide meniul
Foto

Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii

Reclamă

Publicat: 26 martie 2024, 19:32

Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii

Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!

Jade Leboeuf este fiica lui Frank Leboeuf / Instagram

Fiica unui fost campion mondial şi european a avut o apariţie uluitoare în lenjerie intimă. Jade Leboeuf a renunţat total la inhibiţii şi îşi dă peste cap urmăritorii de pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra de 33 de ani este fiica legendei lui Chelsea, Frank Leboeuf. Fostul mare jucător al fotbalului mondial a cucerit, alături de naţionala Franţei, Campionatul Mondial din 1998 şi EURO 2000.

Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă

Jade Leboeuf este un cunoscut model şi influencer, anunţă thesun.co.uk. Ea este de opt ani într-o relaţie cu un cunoscut star TV, Stephane Rodrigues, cu care are un băiat.

Jade s-a descătuşat în acest an şi a făcut publice mai multe imagini extrem de provocatoare. A primit mii de aprecieri la o postare în care apare în lenjerie intimă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Starea mea de spirit, de acum, este să fiu blândă cu mine însumi. Sunt destul de multe schimbări în acest moment (vin cu mai multe detalii în curând), care rimează cu emoţie şi stres. Încerc să fiu mai drăguţă şi mai tolerantă cu mine, după ce au fost 5 luni grele. Trebuie schimbate unele lucruri pentru a găsi un echilibru„, a fost mesajul care a însoţit fotografiile.

Reclamă

Senzuală şi elegantă, îmi place„, „Fotografiile sunt grozave„, „Eşti o tânără frumoasă, plină de sensibilitate şi de ambiţie!„, „Sublimă” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Jade.

Peste 250.000 de urmăritori are Jade Leboeuf pe reţelele sociale. Tatăl ei este unul dintre jucătorii legendari ai lui Chelsea, echipă pentru care a jucat între 1996 şi 2001. Frank Leboeuf a fost coechipier la gruparea londoneză cu Dan Petrescu.

Dan Petrescu, dezvăluire uluitoare despre cum a ajuns la Chelsea

Dan Petrescu a povestit cum a ajuns la Chelsea, în 1996. „Bursucul” era transferat de la Sheffield Wednesday şi urma să petreacă 4 sezoane pe Stamford Bridge.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a mărturist într-un interviu pentru AS.ro LIVE, că înainte de a se transfera la Londra, nu ştia cine este Chelsea. „Bursucul” a fost observat de un scouter al echipei de pe Stamford Bridge, pe vremea când evolua pentru echipa a doua a lui Sheffield Wednesday.

Am jucat la echipa a doua la Sheffield două-trei meciuri. Mi se pare că se schimbase antrenorul la echipa mare și am cerut să joc la echipa a doua. Și acolo era un scouter de la Chelsea. Și am dat vreo 3 goluri, jucând fundaș dreapta în meciul ăla. Și a venit scouter-ul după și m-a întrebat: ‘Nu vrei cumva să vii la Chelsea?’. Sincer, nu știam cine e Chelsea atunci. Știam că e un club pe acolo, dar nu așa ca de Manchester United, de Liverpool. Cu toate că eram în Anglia. Și am zis: ‘Păi hai să vorbim cu agentul, normal că vreau’. Asta le zic jucătorilor mei: ‘Jucați fiecare meci 100%. Nu știi cine te vede și te vrea”, a povestit Dan Petrescu, la AS.ro LIVE.

Pentru Chelsea, Dan Petrescu a evoluat în 195 de partide, în toate competiţiile. Totodată, „bursucul” a marcat şi 21 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 5. Acesta a triumfat în Europa League, şi a câştigat Cupa Angliei şi Supercupa Europei. Petrescu s-a despărţit de londonezi în 2000, când era transferat de Bradford.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și