Închide meniul
Foto

Instanţa a decis în războiul pe care Claudiu Răducanu l-a dus la tribunal cu fiul său! Cine a avut câştig de cauză

Reclamă

Publicat: 26 martie 2024, 10:13

Instanţa a decis în războiul pe care Claudiu Răducanu l-a dus la tribunal cu fiul său! Cine a avut câştig de cauză

Instanţa a decis în războiul pe care Claudiu Răducanu l-a dus la tribunal cu fiul său!

Claudiu Răducanu, cu lacrimi în ochi, după revenirea pe stadionul Ghencea

Instanţa a decis în războiul pe care Claudiu Răducanu l-a dus la tribunal cu fiul său! Fiul lui Claudiu Răducanu l-a chemat în judecată pe tatăl lui pentru mărirea pensiei alimentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anterior, cei doi au mai avut o astfel de luptă. Fiul lui Claudiu Răducanu solicita mărirea pensiei alimentare, dar primise numai 10,25 de lei în plus pe lună.

Instanţa a decis în războiul pe care Claudiu Răducanu l-a dus la tribunal cu fiul său! Cine a avut câştig de cauză

Şi de această dată, fiul lui Claudiu Răducanu a avut câştig de cauză în instanţă cu tatăl său.

Soluţia pe scurt: Admite cererea. Dispune majorarea pensiei de întreţinere stabilită în sarcina pârâtului şi în favoarea reclamantului ******, născut la data de *****, prin sentinţa civilă nr. 5/2023 pronunţată de Judecătoria Craiova în dosarul nr. *****, de la 254 lei/lunar la 1/6 din venitul minim pe economia naţională, lunar, începând cu data cererii de chemare în judecată – 05.05.2023, în continuare, până la intervenirea unei cauze legale de modificare sau stingere a obligaţiei. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Craiova. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 18.03.2024”, se arată în decizia instanţei, potrivit spynews.ro.

Claudiu Răducanu s-a luptat în trecut în instanţă cu fosta soţie, pe care o acuza că l-a lăsat fără o avere de circa 2 milioane de euro. El nu a reuşit însă să recupereze nimic din ceea ce susţinea că i-a fost sustras.

Reclamă

Claudiu Răducanu are doi băieţi, din două relaţii diferite. După divorţul de prima soţie, cel supranumit „Blocnotes” şi-a refăcut viaţa. Chiar dacă a avut mari probleme financiare, Răducanu a susţinut, la revenirea pe stadionul Ghencea, că se descurcă bine acum financiar, având mai multe afaceri.

Claudiu Răducanu, cu lacrimi în ochi după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „Steaua adevărată este a lui Gigi Becali”

Claudiu Răducanu a fost surprins cu lacrimi în ochi după FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Fostul atacant al echipei lui Gigi Becali a revenit în Ghencea după 15 ani. La finalul derby-ului FCSB – Universitatea Craiova 3-0 a dat mai multe declaraţii cu lacrimi în ochi.

Răducanu e de părere că FCSB va câştiga campionatul anul acesta. Despre meci a spus că e o victorie meritată a echipei patronate de Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

După 15 ani am revenit în Ghencea, mă bucur că am câștigat. Scorul este corect, meritat, iar anul acest Steaua (n.r: FCSB) va câștiga campionatul. Nu am recunoscut Ghencea, înainte arăta altfel. E unic în România stadionul. Bravo lor, merita în Ghencea echipa lui Gigi Becali, Steaua București (n.r: FCSB).

Steaua adevărată este echipa lui Gigi Becali. Am crescut aici, știu foarte multe. Generalii au semnat cu Becali. Asta este Steaua. Știu foarte bine, că acolo, unde era Tribuna 2, toți generalii au semnat cu Gigi Becali. Talpan e băgat la înaintare. Prea vorbește mult. Eu spun că Steaua e echipa lui Gigi Becali. 

Steaua (n.r.: FCSB) ia campionatul anul ăsta, joacă foarte bine. Olaru și Octavian Popescu au jucat foarte bine. Echipa a alergat cum nu a mai făcut-o în alte meciuri”, a declarat Claudiu Răducanu la finalul partidei.

Claudiu Răducanu era numit „superstar” de Gigi Becali în perioada în care evolua pentru echipa patronată de milionarul din Pipera. După plecarea de la echipa lui Gigi Becali, Răducanu a jucat la Espanyol Barcelona şi, ulterior, la Arminia Bielefeld. Răducanu are şi două prezenţe în tricoul naţionalei României.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și