Închide meniul

Mesajul superb al lui David Popovici pentru români, de Ziua Naţională! Postarea dublului campion mondial a devenit virală

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 decembrie 2023, 16:14

Mesajul superb al lui David Popovici pentru români, de Ziua Naţională! Postarea dublului campion mondial a devenit virală

Mesajul superb al lui David Popovici pentru români, de Ziua Naţională

Poza postată de David Popovici pe Facebook de 1 Decembrie

Mesajul superb al lui David Popovici pentru români, de Ziua Naţională. Dublul campion mondial la 100 şi 200 de metri liber le-a urat „La mulţi ani!” compatrioţilor de Ziua Naţională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„La mulți ani, români!”, le-a transmis, scurt, David Popovici conaţionalilor săi, publicând, totodată, o imagine în care apare înfăşurat în steagul României.

Mesajul superb al lui David Popovici pentru români, de Ziua Naţională!

Postarea lui David Popovici a devenit virală. 10.000 de persoane au dat „like” şi „love” postării lui David Popovici. Totodată, s-au trimis aproape 700 de comentarii, în timp ce 170 de persoane au distribuit postarea.

David Popovici va fi văzut săptămâna viitoare LIVE în AntenaPLAY, la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt. Competiţia va fi transmisă în AntenaPLAY în perioada 5-10 decembrie 2023.

David Popovici va participa în probele de 100 şi 200 de metri liber, care sunt specialitatea lui. În aceste probe, David Popovici a devenit dublu campion mondial în 2022, la Roma.

Reclamă

Lotul României pentru Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Lotul României pentru Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni, va fi alcătuit din următorii: David Popovici, Vlad Stancu, Andrei Anghel, Diana Stigher, Ioana Știrbu, Patrick Dinu, Darius Coman, Robert Badea, Denis Popescu, Aissia Prisecariu, Andrei Ungur, Brigitta Vass, Mihai Gergely, Daniel Nicușan, Vlad Mihalache, Andrei Proca, Nandor Nagy, Maysa Rațiu, Anastasia Bako, Daria Silișteanu, Alexandru Stoica.

Antrenori: Adrian Rădulescu, Iulia Becheru, Andrei Pinticanu, Radu Claudiu, Răzvan Florea, Bogdan Stroe, Mircea Purcaru, Cătălin Ungur.
Antrenor federal: Silviu Anastase.

Reclamă 4 / 0/3

Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni este cea mai importantă competiție de înot a anului din Europa. Evenimentul este organizat de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, în colaborare cu European Aquatics, și va avea loc în perioada 5-10 decembrie 2023 în incinta Complexului Sportiv de Natație Otopeni.

David Popovici, discurs de campion, înainte de Campionatele Europene de înot în bazin scurt

David Popovici a oferit încă un discurs de mare campion înainte de Campionatele Europene de înot în bazin scurt, ce vor avea loc în perioada 5-10 decembrie, live în AntenaPLAY.

Popovici a anunţat cum a reacţionat după rezultatele dezamăgitoare de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, acolo unde a terminat pe 6 la 100 de metri liber şi pe 4, la 200 de metri liber.

„După cum văd eu lucrurile, există două variante: să fii supărat şi nervos că nu ai câştigat, sau să încerci să afli de ce nu ai câştigat. Am fost atât de motivat încât am vrut să revin la antenamente a doua zi, dar antrenorul meu mi-a interzis să merg la piscină, aşa că am luat o vacanţă.

Am petrecut atât de mult timp călătorind că nu am avut ocazia să apreciez frumuseţea ţării mele, cu munţii şi oamenii, astfel că am ales să stau în România.

Am înotat în lacuri şi râuri, deci nu am avut o pauză de apă şi acum mă simt bine. A fost un an ocupat, cu suişuri şi coborâşuri, dar sunt foarte motivat. Prefer să fiu un atlet care învaţă ceva din eşecuri şi să fiu un atlet complet”, a spus Popovici, citat de len.eu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și