Închide meniul
Video

Nunta anului la Domeniul Ştirbey | Marilena şi Gică Hagi, apariţie superbă la petrecere! Cum s-au îmbrăcat părinţii lui Ianis

Bogdan Stănescu Publicat: 14 iulie 2024, 19:20

Reclamă

Marilena şi Gică Hagi, apariţie superbă la petrecere!

Gică Hagi, alături de soţia sa, Marilena, la biserică

Marilena şi Gică Hagi au avut o apariţie superbă la petrecere. La Domeniul Ştirbey, Marilena Hagi a apărut într-o rochie roşie. La biserică, mama lui Ianis Hagi a purtat o rochie albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a ales un costum negru pentru petrecerea de la Domeniul Ştirbey. La biserică, Gică Hagi a purtat un frac în culorile albastru şi negru.

Nunta anului la Domeniul Ştirbey | Marilena şi Gică Hagi, apariţie superbă la petrecere! Cum s-au îmbrăcat părinţii lui Ianis

Părinţii lui Ianis Hagi au fost întâmpinaţi la intrare cu câte un pahar de şampanie. Emoţionaţi, Marilena şi Gică Hagi sunt pregătiţi de petrecere.

Marilena şi Gică Hagi au demonstrat că ştiu să se distreze la petrecerea de după cununia civilă a lui Ianis Hagi cu soţia sa, Elena.

Totodată, Marilena şi Gică Hagi s-au distrat împreună şi la petrecerea de titlu a Farului, din sezonul 2022-2023.

Reclamă
Reclamă 4

Gică Hagi, emoţionat în ziua în care Ianis Hagi s-a cununat religios! Cum a fost surprins în biserică

Gică Hagi a fost emoţionat în ziua în care Ianis Hagi s-a cununat religios. Iată cum a fost surprins tatăl lui Ianis Hagi în biserică.

Gică Hagi a apărut la Biserica Sfântul Visarion din București alături de soţia sa, Marilena. Cei doi au fost îmbrăcaţi impecabil.

Înainte de ceremonie, Gică Hagi a apărut zâmbitor, alături de cumnatul său, Gică Popescu.

Reclamă

După ce cununia religioasă a apărut, Gică Hagi a fost vizibil emoţionat. „Regele” şi soţia sa, Marilena, au stat lângă Gică Popescu şi soţia acestuia, Luminiţa. Marilena Hagi şi Luminiţa Popescu sunt surori.

Gică Hagi i-a felicitat pe cei doi miri după încheierea cununiei religioase. „Regele” şi soţia lui i-au pupat pe cei doi. Gică Hagi i-a transmis ceva fiului său, Ianis, la finalul ceremoniei. Ianis a aprobat din cap.

Ianis Hagi şi aleasa inimii sale, Elena, s-au cununat religios

Ianis Hagi şi aleasa inimii sale, Elena, s-au cununat religios la Biserica Sfântul Visarion din București. Lăcaşul de cult nu a fost ales întâmplător.

Biserica Sfântul Visarion este un loc de suflet pentru familia Hagi, părintele paroh este duhovnic pentru Ianis şi pentru ceilalţi membri ai familiei. Este locul în care vin de ani de zile, iar cele mai importante sărbători şi le-au petrecut aici şi cele mai frumoase momente în biserica din Piaţa Romană”, anunța observatornews.ro.

Ianis Hagi și aleasa inimii lui au făcut cununia civilă în chiar prima zi de Crăciun. Cei doi sunt pregătiți acum să ajungă în fața altarului. Antena transmite, de-a lungul zilei, cele mai importante momente din Nunta Anului.

Ianis Hagi și Elena Hagi, detalii despre relația lor

„Noi am avut o conexiune din prima zi. Ştiam că nu este o relaţie de copii. Am simţit o emoţie puternică”, a declarat Ianis Hagi într-un interviu exclusiv pentru Observator.

Încă din momentul în care ne-am întâlnit am simţit că ne cunoaştem dintotdeauna. Am ştiut că este sufletul meu pereche, dar am lăsat timpul să decidă referitor la relaţia noastră”, a spus şi Elena Hagi.

Fiul lui Gică Hagi a respectat tradiţiile machedoneşti. Deja a avut loc „nunta mirelui”, la care au fost invitați doar apropiații. Printre aceștia și Gică Popescu. Familia Hagi s-a reunit în horă, înainte ca mirele şi tineretul să plece la „nunta miresei”. Ianis a dansat alături de Kira, Gică Hagi și Marilena Hagi.

Le doresc numai bine şi multă iubire. Sunt iubirea întruchipată şi îi ador pe amândoi”, a spus Kira Hagi.

Petrecerea de la Domeniul Știrbey se anunță a fi una memorabilă pentru sutele de invitați. Decorul a venit cu opt camioane. Au fost aduse flori chiar şi din Thailanda sau Ecuador! Marian Cernat, executive chef la Domeniul Ştirbey, a semnat meniul care se anunţă a fi unul savuros. Alături de el sunt Orlando Zaharia şi Stefan Popescu, din show-ul Chefi la cuţite.

Când ai un eveniment aşa de important, aşa de maiestuos şi fantastic ca acesta, trebuie să ai oameni în bucătărie, pentru că este un meniu meticulos, îţi ia foarte mult timp. Fiecare piesă trebuie să fie atentă la ea, în special la aperitiv. Trebuie să gustăm, să aranjăm să arate bine. Trebuie să fie perfect”, a declarat Chef Ştefan Popescu, potrivit observatornews.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și