Închide meniul
Video

Sora Deliei Matache e pasionată de adrenalină! Oana Matache şi iubitul ei, Radu Siffredi, au arătat ce ştiu la Power Couple

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2024, 21:49 / Actualizat: 26 ianuarie 2024, 23:07

Sora Deliei Matache e pasionată de adrenalină! Oana Matache şi iubitul ei, Radu Siffredi, au arătat ce ştiu la Power Couple

Oana Matache şi Radu Siffredi / AntenaSport

Şi sora Deliei Matache e pasionată de adrenalină pe munte. Iubitul Radu Siffredi are rău de înălţime, dar este as la karate şi se mândreşte cu centura neagră! Cei doi au arătat ce ştiu la Power Couple, show-ul care începe din 5 februarie la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sora Deliei, Oana Matache, colindă crestele munţilor de mică şi se distrează în probele la înălţime de la Power Couple, super show-ul care începe din 5 februarie la Antena 1. Nu şi iubitul Radu Siffredi.

Sora Deliei Matache e pasionată de adrenalină

Tata ne-a dus sus, sus pe munte, încă de când eram foarte micuţe„, a declarat Oana Matache.

Cred că şi eu am avut o surpriză: de cine poartă cu adevărat pantalonii în relaţia noastră. (Cine?) Oana, clar! Păi eu ar trebui să îmi iau numai fuste după emisiunea asta, jur!„, a glumit Radu Siffredi.

Delia este cu nouă ani mai mare ca Oana.

Reclamă

M-a închis în maşina de spălat când eram mică, M-a băgat pe sus, avea capac şi m-a închis acolo„, a dat din casă Oana Matache.

Radu Siffredi se laudă cu un palmares bogat în sport.

Eu am facut velodrom, 3 ani de zile, profesionist… ciclism. Am făcut arte marţiale 12 ani, am centura neagră în shotokan„, a afirmat el.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și