Închide meniul
Foto

Soţia lui Florinel Coman, mesaj tăios chiar de ziua starului de la FCSB: „De asta am stat pe avarii! Să se menţioneze asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2024, 20:00

Reclamă
Soţia lui Florinel Coman, mesaj tăios chiar de ziua starului de la FCSB: „De asta am stat pe avarii! Să se menţioneze asta!”

Soţia lui Florinel Coman, mesaj tăios chiar de ziua starului de la FCSB

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc / Instagram

Soţia lui Florinel Coman a transmis un mesaj tăios chiar de ziua starului de la FCSB. Ioana Timofeciuc a fost acuzată în spaţiul public că ar fi condus maşina cu fetiţa de un an şi nouă luni în braţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana, superba soţie a lui Florinel Coman, a luat atitudine şi a explicat ce s-a întâmplat cu adevărat. Florinel Coman a împlinit pe 10 aprilie 26 de ani. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU SUPERBA SOŢIE A LUI FLORINEL COMAN)

Soţia lui Florinel Coman, mesaj tăios chiar de ziua starului de la FCSB

„I-am văzut pe domnii care filmau. Au văzut că am oprit mașina în spatele lor, a luat-o Florin pe Kasia și apoi am parcat la fix un metru de ei, în parcare.

Într-adevăr, nu parcasem în cel mai bun loc, de asta eram și pe avarii (am stat fix două minute în restaurant, am plătit nota și am plecat pentru că ne aștepta cineva sus la apartament.

Șă se menționeze că asta a însemnat condus «până acasă». Kasia stă doar în scaunul din spate, după cum se vede și la începutul filmării (când am mers să o iau din spate). Pot înțelege articolele despre Florin, despre mine. Dar să ajungeți să spuneți că sunt inconștientă și că pun viața propriului copil în pericol… Sunteți puțin răutăcioși„, a transmis soţia lui Florinel Coman pe reţelele de socializare.

Reclamă

Mihai Stoica l-a descris pe Florinel Coman într-un singur cuvânt în ziua în care vedeta FCSB-ului a împlinit 26 de ani!

Mihai Stoica l-a descris pe Florinel Coman într-un singur cuvânt! Oficialul FCSB-ului a făcut o postare măgulitoare la adresa lui Florinel Coman.

Mihai Stoica a remarcat subtil viteza pe teren a lui Florinel Coman. Vedeta FCSB-ului a primit un tort la baza din Berceni a FCSB-ului. El a marcat un gol din lovitură liberă cu Universitatea Craiova şi a contribuit şi la autogolul lui Ştefan Vlădoiu.

„Usain”, a scris Mihai Stoica pe Facebook, amintind de fostul atlet Usain Bolt, care încă deţine recordul mondial la suta de metri: 9,59 de secunde. Florinel Coman a primit un mesaj superb şi de la soţia lui Ioana. Ea a făcut o postare pe rețelele de socializare, în care a scris mai multe cuvinte frumoase despre partenerul ei de viaţă.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Timofeciuc şi Florinel Coman au împreună o fetiţă. „La mulți ani pentru răsăritul și strălucirea mea!”, a scris Ioana pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și