Închide meniul
Video

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Carles Puyol, trup şi suflet pentru Barcelona: „De mic plângeam când echipa pierdea”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iulie 2021, 21:48 / Actualizat: 8 iulie 2021, 0:34

Reclamă

Carles Puyol, trup şi suflet pentru Barcelona

AS.ro

Căpitanii Barcelonei, Gică Popescu Popescu şi Carles Puyol, într-un reportaj de colecţie pe Camp Nou. Puyol, băiatul de la ţară, povesteşte cum a ajuns să poarte banderola echipei fenomen a Barcelonei, cu trei trofee Champions League câştigate în şase ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carles Puyol, trup şi suflet pentru Barcelona

De mic plângeam când echipa pierdea. Şi nu doar la fotbal! Pierdeam şi eu plângeam şi mereu aveam discuţii cu mama, fiindcă ea mă întreba de ce plâng, că nu-i nimic, e doar un sport. Sentimentul nu dispare„, a dezvăluit Puyol la SuperPrieteni, powered by Superbet.

Carles Puyol a avut probleme din cauza părului: „Tu nu ai bani să te tunzi?”

Gică Popescu a debutat în televiziune cu filmul eveniment SuperPrieteni. „Baciul” a avut un invitat de gală : Carles Puyol, căpitanul legendarei echipe a Barcelonei atrenată de Pep Guardiola.

Omul cu trei Ligi ale Campionilor e vânat non-stop de fanii Barcelonei. Din cauza părului, Puyol a avut probleme cu Van Gaal în vestiar.

Când am ajuns în vestiar, Van Gaal m-a întrebat: ‘Auzi, tu nu ai bani să te tunzi?’ E adevărat, părul e o trăsătură care atrage foarte mult atenenţia şi sunt foarte uşor de recunoscut. Dar, deocamdată, îmi place”, a spus Carles Puyol.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și