Închide meniul
Foto

Toată bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Imagini noi teribile făcute publice! ”I-a rupt tricoul, l-a amenințat cu moartea”

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2022, 9:35

Toată bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf!

Toată bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf!

Toată bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf!

  • Toată bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Toată bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost făcută publică. Au apărut și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Conflictul a ținut mai mult decât prima filmare a finului agentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Realitatea.net a venit cu noi imagini și putem observa că lupta continuă și după ce finul Anamariei a oprit înregistrarea. Reghe deschide dur ușa mașinii unde se afla acesta, fără să se vadă însă lovituri.

Toată bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria face tot posibilul să îl oprească pe soțul ei în momentul în care acesta a ajuns lângă șofer. Prodan ne anunță că finul a fost lovit de Reghe, chiar dacă nu este surprins acest moment.

Reclamă

”I-a rupt tricoul șoferului, l-a amenințat cu moartea, l-a zgâriat, m-am băgat între ei, l-am împins, l-am luat, am încercat să îl calmez, i-am spus că îi face plângere penală, că nu e normal ce face. Nu te înțelegi cu el”, a spus Anamaria Prodan.

În imagini mai apare un bărbat, care însă nu intervine între cei trei. Când totul părea încheiat, antrenorul merge din nou spre mașina finului. În drumul său, Ana și Laur și-au împărțit alte lovituri. În urma acestui episod, cei doi au ajuns la IML, unde au scos certificare medico-legale.

Reclamă

Anamaria Prodan, de urgenţă la spital, după bătaia cu Laurenţiu Reghecampf!

Anamaria Prodan a ajuns de urgenţă la spital după bătaia cu Laurenţiu Reghecampf. Chiar dacă au trecut mai multe zile, se pare că durerile agentului s-ar fi intensificat şi aceasta nu s-a simţit bine.

Conform colegilor de la spynews.ro, Anamaria Prodan a ajuns şi în dimineaţa de luni în spital, acolo unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Prodan a mers apoi la IML pentru a emite un certificat medico-legal.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa citată mai sus susţine că Prodan avea piciorul în ghips, după scandalul în care a fost implicată. De asemenea, ea avea şi vânătăi, iar braţul i-a fost imobilizat.

„Nu ai cum să vii acasă, să-ţi ameninţi copilul, să înjuri, să faci circuri, să intri în casă cu forţa, să baţi finii care sunt în maşină la poartă, nu ai cum! Nu ai cum să ridici tu mâna la mine, să mă târăşti tu pe mine, să mă trânteşti la pământ. Pai eu ce era sa fac?

Toata lumea „Vai, săracul Reghecampf, e tumefiat”. Dar ce trebuia să fac? Să stau să mă bată Reghecampf să fie România mulţumită? De acum încolo, vorbesc public cu dovezi despre fiecare în parte. Dacă vor să mă bage în puşcărie, dacă au dovezi, atunci asta e, mă duc la puşcărie… Daca au dovezi, să mă bage pe mine la puşcărie”, spunea Anamaria Prodan.

Ulterior, și Laurențiu Reghecampf a ajuns la IML, pentru a emite un certificat medico-legal.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca