Închide meniul

A lăsat străzile pentru o carieră în MMA! ”Fratele meu a fost împușcat și ucis pe stradă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2022, 20:29

A lăsat străzile pentru o carieră în MMA! ”Fratele meu a fost împușcat și ucis pe stradă”

A lăsat străzile pentru o carieră în MMA iar vineri seara se bate în direct pe Antenaplay.ro.

A lăsat străzile pentru o carieră în MMA iar vineri seara se bate în direct pe Antenaplay.ro de la 22:00. Eddie Perez Bruno este unul dintre sportivii ce vor urca în cușca Combate Global vineri seara. Acesta se bate în gala ce are loc la Miami cu Jose Ovidio Bojorquez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bruno are o poveste de viață destul de tristă. Acesta a crescut pe străzile din Bronx, unul dintre cartierele rău famate din New York. Viața lui s-a schimbat când fratele său a fost ucis.

În urmă cu 6 ani, fratele lui Eddie a intrat într-o altercație, iar unul dintre agresori l-a împușcat. A fost un moment de cotitură pentru el. ”Fratele meu a murit acum 6 ani dar amintirea lui este vie. Lupt pentru el. A lăsat în urmă o fată pe care o cresc ca pe copiii mei. Victoria de vineri i-o dedic fratelui meu!”, a spus luptătorul de origine portoricană.

Fata care a bătut un băiat se bate vineri pe Antenaplay.ro

Luptătoarea de 20 de ani a avut parte de un meci ciudat pe vremea când era amatoare. Acesta a luptat cu un băiat, în 2018, când avea doar 16 ani. Meciul a fost unul de amatori, iar tânăra a câștigat foarte rapid.Jharely s-a impus în doar 25 de secunde, deși adversarul său era băiat. Acesta a dus lupta la sol și a aplicat o tehnică de strangulare. Sportiva de origine mexicană este centură neagră în Karate dar practică și Jiu Jitsu Brazilian. Aceasta spune că visează să cumpere o casă pentru părinții săi, pentru ca aceștia să nu mai muncească.

”Cele mai dificile momente au fost când mama a fost bolnavă. Visul meu e să cumpăr o casă pentru ca tatăl meu să nu mai fie nevoit să muncească. Sper ca MMA-ul să îmi ofere această șansă”, a spus Jharely.

Reclamă

Gala Combate Global 30 are loc vineri, 18 noiembrie, de la ora 22:00 ora României. Evenimentul va avea 5 meciuri de MMA, 2 de fete și 3 de băieți. În cel mai important meci va lupta Cristian Perez, una dintre speranțele Mexicului.

Cele 5 meciuri aduc pe fight card sportivi din mai multe țări: SUA, Mexic, Columbia, Polonia sau Irlanda. Cea mai importantă confruntare este cea dintre Cristian Perez, poreclit Puas, și Gilbert Huila.

Acesta din urmă este din Columbia și are un palmares de 10 victorii și 4 înfrângeri. Perez este unul dintre cei mai buni luptători ai promoției. De altfel, mexicanul a luptat doar în Combate Global. Acesta are 10 victorii și doar 1 înfrângere în carieră.

Reclamă 4 / 0/3

Combate Global, vineri seara pe Antenaplay

Fight Card-ul galei

1. Natalie Schlesinger vs Jharely Reyes
2. Richie Palomino vs Alejandro Velasco
3. Eddie Perez Bruno vs Ovidio Bojorquez
4. Gilbert Huila vs Cristian Perez
5. Dee Begley vs Maritza Sanchez

 

 

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și