Închide meniul
Video

AS.ro LIVE | Sandu Lungu a oferit ultimele detalii înainte de iFight Heroes. Gala e în AntenaPLAY şi pe Antena 1

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iunie 2023, 10:20

Reclamă

AS.ro LIVE | Sandu Lungu, ultimele detalii înainte de iFight Heroes, de la 10:30

Captură AntenaSport Update

Sandu Lungu a fost invitat la AS.ro LIVE şi a dat ultimele detalii înainte de iFight Heroes. Super-gala e vineri, de la ora 20:00, în direct în AntenaPLAY, iar cele mai tari lupte se pot vedea sâmbătă, pe Antena 1, de la 23:50.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandu Lungu va da de uriașul Serbiei, Dejan Bubic. Sârbul provine din box și a promis să îi dea KO rapid celui poreclit Muntele Bihorului. De altfel, toate meciurile lui Bubic, indiferent că au fost de box, kickbox sau MMA, s-au terminat înainte de limită.

AS.ro LIVE | Sandu Lungu, ultimele detalii înainte de iFight Heroes

Dacă în cuşcă e în largul lui, în bazin ar fi dezastru! Sandu Lungu e gata să îşi demoleze rivalul la gala de la Vâlcea, dar nu crede că poate de lovitură şi la Splash – Vedete la apă.

Săriturile reuşite de Banel şi Giani Kiriţă i-au cucerit pe fani la Splash – Vedete la apă.

Probabil că la kilogramele mele, aş da toată apa afară din bazin. La prima saritură ar trebui umplut iar bazinul„, a glumit Sandu Lungu.

Reclamă

Sandu Lungu ar porni, în schimb, în aventura America Express.

Cu Puya mi-ar plăcea. Este prietenul meu„, a mai spus Sandu Lungu. Înainte să dea de pământ cu rivalii, „Muntele Bihorului” ascultă muzică rock.

Îmi plac Rammstein, Marilyn Manson, ACDC, Metallica„, a dezvăluit Sandu Lungu.

Reclamă 4 / 0/3

Sandu Lungu dă piept cu greul Serbiei, Bubic! Gala de la Vâlcea e vineri de la ora 20.00, în direct pe AntenaPLAY, iar cele mai tari meciuri sunt sâmbătă la Antena 1, de la 23.50.

Gala de MMA iFight HEROES de pe 30 iunie în AntenaPLAY şi pe 1 iulie pe Antena 1

Gala iFight HEROES va fi transmisă în direct în AntenaPLAY vineri 30 iunie, de la ora 20:00. Cele mai spectaculoase meciuri sunt sâmbătă pe Antena 1, de la ora 23:50.

Evenimentul va avea 8 meciuri de profesioniști și o luptă de fete în deschidere. Anamaria Balaș și Leyla Shebel vor fi primele fete ce urcă în cușca Heroes Fight League.

Cele mai importante meciuri sunt cele disputate de Sandu Lungu și Radu Zarioiu. Acesta din urmă luptă chiar la el acasă, la Vâlcea, cu Rafael Aronov. Israelianul face parte din forțele speciale și are deja o centură de campion în palmares. Meciul dintre Zarioiu și Aronov va fi pentru titul Heroes la categoria mijlocie.

Iată mai jos fight-card-ul galei:

1. Meci în deschidere semi-pro 57kg Anamaria Balaș vs Leyla Shebel
2. 66kg Andrei Sîrbu vs Alexandru Mustățea
3. 70kg Mihai Ciompec vs Bogdan Neațu
4. 80kg Mădălin Mînzală vs Dan Tudoran
5. 77kg Damian Zaharia vs Cătălin Pintilie
6. 63kg Iska Ismayilov vs Eduard Bobescu
7. 77kg Alexandru Curcudel vs Robert Constantin
8. Meci de titlu 80kg Radu Zarioiu vs Rafael Aronov
9. +120kg Sandu Lungu vs Dejan Bubic

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și