Închide meniul
VIDEO

Atmosferă ca pe Ghencea la derby-ul Steaua – Dinamo din cușcă! S-a lăsat cu KO! Super-gala iFight Heroes 3 a fost transmisă pe Antena Play şi Antena 1

Alexandru Ivan Publicat: 19 martie 2022, 17:36

Atmosferă ca pe Ghencea la derby-ul Steaua – Dinamo din cușcă! S-a lăsat cu KO! Super-gala iFight Heroes 3 a fost transmisă pe Antena Play şi Antena 1

Mihai Iorga a reușit un KO la iFight Heroes

AS.ro

  • Atmosferă ca pe Ghencea la derby-ul Steaua – Dinamo din cușcă
  • S-a lăsat cu KO!

Mihai Iorga l-a invins pe Florin Strugariu. Iorga și antrenorul lui sunt din galeria Sud Steaua, gruparea Hunters. Ultrașii și colegii de sală au venit să-l susțină. Strugariu este de la Dinamo, secția de sambo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iorga și-a asigurat victoria în repriza a doua. A profitat de o lovitură decisivă încercată de adversarul său, i-a prins braţul drept şi a câştigat prin K.O.

Atmosferă ca pe Ghencea la derby-ul Steaua – Dinamo din cușcă

Procedeul folosit de Iorga e cunoscut drept „ghilotină”.

Reclamă

Poti urmări gala iFight Heroes integral pe AntenaPLAY

Mihai Iorga este luptător de MMA şi cadru militar. Acesta a dezvăluit că ar face la fel ca frații Klitschko, în caz de război. Iorga este pregătit să facă show la super-gala iFight HEROES.

„Toţi sportivii au ales să-și apere ţara. La fel sunt şi eu dispus şi îndemn toţi sportivii, cei care fac parte din cadrul armatei, să facă la fel.”, a spus Mihai Iorga, pentru Antena Sport.

Reclamă

Stelistul Iorga a promis dinainte că o să-l facă praf pe dinamovistul Strugariu în gala bombardierului Pascu.

„O să-l bat foarte rău, şi eu sunt stelist… la fel ca antrenorul meu!”, a spus Iorga, înainte de gala iFight Heroes 3.

 „Bombardierul” Ion Pascu, victorie prin K.O. cu „Gladiatorul” Rene Wollinger

Toate cele 11 meciuri din super-gala transmisă pe Antena Play şi Antena 1 au fost de senzaţie! În main-event-ul serii, „Bombardierul” Ion Pascu a câştigat prin K.O. în repriza a doua cu „Gladiatorul” Rene Wollinger.

Reclamă 4 / 0/3

Pascu, care este unul dintre cei mai longevivi luptatori din România, cu o carieră de 15 ani la profesionişti, nu i-a dat nicio şansă austriacului. Încurajat frenetic din tribunele Sălii Polivalente, „Bobardierul” a început ca din tun meciul.

Antrenat de Florin Ceafalău, Pascu şi-a ţinut la respect adversarul încă din primele secunde. I-a aplicat două croşee foarte bune şi l-a dominat pe Wollinger. A dat şi de pământ cu campionul Austriei la MMA.

„Gladiatorul” a rezistat pe picioare în prima repriză, dar nu a putut duce meciul până la capăt. „Bombardierul” Pascu i-a prins braţul şi a finalizat prin kimura când mai erau 2 minute şi 15 secunde din repriza a doua. A fost o victorie prin finalizare la sol, după ce i-a forţat umărul adversarului şi i-a întors braţul stâng.

Arbitrul a oprit meciul, iar Pascu s-a bucurat în uralele fanilor. A fost un succes emblematic pentru „Bombardier”, care le-a mulţumit susţinătorilor săi.

A curs sânge la iFight Heroes 3 „Bătaie în Bucureşti”

Gala iFight Heroes 3 „Bătaie în Bucureşti” a început în forţă. A fost senzaţie, în direct la Antena Play, încă de la primul meci din Sala Polivalentă. Disputa Costin Buhnă (21 de ani) vs Iska Ismailov (26 de ani) a ridicat publicul în picioare.

Sportivul din Azerbaidjan nu i-a dat nicio şansă adversarului său, la categoria 61 de kilograme. A reuşit o victorie prin K.O. în repriza a doua. Iska Ismailov şi-a umplut adversarul de sânge.

Venit dintr-o ţară cu tradiţie în sporturile de contact, Ismailov a avut o serie devastatoare. L-a pus pe Buhnă la pământ, cu o lovitură de genunchi, şi a încercat imediat o „ghilotină”. Costin a făcut semn că nu mai poate continua, iar Scott Manhardt, desemnat arbitrul anului 2021 în IMMAF, a intervenit şi a oprit lupta.

Reclamă

Mai erau numai trei secunde din repriza a doua în momentul în care Iska Ismailov a pus capăt meciului şi a fost aplaudat la scenă deschisă.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
"John Berceni" e gata să facă show la iFight Heroes "Cuşcă cu lei" (luni, ora 20:00, exclusiv în AntenaPLAY)
Fight • 15 oct., 18:41
„John Berceni” e gata să facă show la iFight Heroes „Cuşca cu lei” (luni, ora 20:00, exclusiv în AntenaPLAY): „Sunt pregătit!”
iFight Heroes „Cuşca cu Lei” e LIVE în AntenaPLAY, luni, de la ora 20:00
AntenaPLAY • 13 oct., 20:29
Andi Constantin şi Bogdan Vlădău vor fi cu ochii pe iFight Heroes „Cuşca cu Lei”, luni, AntenaPLAY, ora 20:00
Sandu Lungu l-a învins pe Dejan Bubic la iFight Heroes
AntenaPLAY • 1 iul., 8:56
Sandu Lungu, după victoria cu Dejan Bubic: „Abia l-am dovedit! Ştia să se apere bine!” iFight Heroes 7 a fost în AntenaPLAY
Sandu Lungu, victorie spectaculoasă cu Dejan Bubic
AntenaPLAY • 30 iun., 23:15
Sandu Lungu, victorie spectaculoasă cu Dejan Bubic! „Muntele Bihorului” a dat recital la iFight Heroes 7, în direct în AntenaPLAY
Sandu Lungu, înainte de iFight Heroes 7: "Îi dau prea multe grade!".
AntenaPLAY • 29 iun., 13:23
Sandu Lungu, înainte de iFight Heroes 7: „Îi dau prea multe grade!”. Gala e în AntenaPLAY şi pe Antena 1