Închide meniul
Video

E derby Steaua – Dinamo, la MMA, în Polivalenta din Bucureşti! Gala iFight e pe 18 martie, live pe AntenaPlay şi la Antena 1

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 martie 2022, 20:31

E derby Steaua - Dinamo, la MMA, în Polivalenta din Bucureşti! Gala iFight e pe 18 martie, live pe AntenaPlay şi la Antena 1

Captură As.ro

„Toţi sportivii au ales să-și apere ţara. La fel sunt şi eu dispus şi îndemn toţi sportivii, cei care fac parte din cadrul armatei, să facă la fel.”, a spus Mihai Iorga, pentru Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E derby Steaua – Dinamo, la MMA, în Polivalenta din Bucureşti! Gala iFight e pe 18 martie, live pe AntenaPlay şi la Antena 1

Stelistul Iorga se va bate cu dinamovistul Strugariu în gala bombardierului Pascu.

„O să-l bat foarte rău, şi eu sunt stelist… la fel ca antrenorul meu!”, a mai spus Iorga.

„La următorul meci îl iau cu mine în galerie… să cântăm împreună pentru Steaua.”, a declarat şi Constantin Iordan, antrenorul lui Mihai Iorga.

Gala iFight HEROES are loc pe 18 martie la Sala Polivalentă, la Antena 1 şi pe AntenaPlay

Colegii lui McGregor luptă la București în gala iFight HEROES 3 ”Bătaie în București” ce va fi transmisă de Antena 1 și Antenaplay.ro.

Reclamă

Colegii lui McGregor luptă la București într-o gală ce se anunță incendiară. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din București și va fi deschis publicului, biletele fiind deja puse în vânzare. (CLICK AICI pentru a achiziționa bilete la gală)

Lee Hammond și Cian Cowley vor lupta în fața publicului bucureștean, într-o gală în care un alt coleg de-al loc de la SBG Dublin, Ion Pascu, va lupta în main event, cu Rene Wollinger.

De altfel, Ion Pascu și Lee Hammond au luptat și în ultima gală iFight HEROES, din luna noiembrie a anului trecut. Ambii au înregistrat victorii în prima rundă, Pascu prin finalizare la sol iar Hammond prin TKO.

Reclamă 4 / 0/3

Noua ”achiziție” a circuitului Heroes Fight League este Cian Cowley. Acesta face parte din celebra echipă a lui McGregor, din Dublin. Cei doi sunt prieteni foarte buni, fiind fotografiați împreună la mai multe evenimente.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și