Închide meniul
VIDEO

„Bombardierul” Ion Pascu l-a bătut „ca pe şniţele” pe „Gladiatorul” Rene Wollinger, la iFight Heroes! Victorie prin K.O. a luptătorului român, care a declanşat nebunia în Sala Polivalentă. Super-gala a fost transmisă pe Antena Play şi Antena 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2022, 8:17 / Actualizat: 19 martie 2022, 16:05

Reclamă
„Bombardierul Ion Pascu l-a bătut „ca pe şniţele pe „Gladiatorul Rene Wollinger, la iFight Heroes! Victorie prin K.O. a luptătorului român, care a declanşat nebunia în Sala Polivalentă. Super-gala a fost transmisă pe Antena Play şi Antena 1

"Bombardierul" Ion Pascu l-a bătut pe "Gladiatorul" Rene Wollinger la iFight Heroes

Antena Sport

În direct la Antena Play, „Bombardierul” Ion Pascu a făcut senzaţie în main-eventul galei iFight Heroes. Luptătorul de 49 de ani l-a făcut K.O. pe „Gladiatorul” Rene Wollinger şi a obţinut una dintre marile victorii ale carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pascu, care este unul dintre cei mai longevivi luptatori din România, cu o carieră de 15 ani la profesionişti, nu i-a dat nicio şansă austriacului. Încurajat frenetic din tribunele Sălii Polivalente, „Bobardierul” a început ca din tun meciul.

Poţi urmări gala iFight Heroes integral pe AntenaPLAY

„Bombardierul” Ion Pascu, victorie prin K.O. cu „Gladiatorul” Rene Wollinger

Antrenat de Florin Ceafalău, Pascu şi-a ţinut la respect adversarul încă din primele secunde. I-a aplicat două croşee foarte bune şi l-a dominat pe Wollinger. A dat şi de pământ cu campionul Austriei la MMA.

Gala iFight Heroes poate fi urmărită integral pe www.antenaplay.ro.

„Gladiatorul” a rezistat pe picioare în prima repriză, dar nu a putut duce meciul până la capăt. „Bombardierul” Pascu i-a prins braţul şi a finalizat prin kimura când mai erau 2 minute şi 15 secunde din repriza a doua. A fost o victorie prin finalizare la sol, după ce i-a forţat umărul adversarului şi i-a întors braţul stâng.

Arbitrul a oprit meciul, iar Pascu s-a bucurat în uralele fanilor. A fost un succes emblematic pentru „Bombardier”, care le-a mulţumit susţinătorilor săi.

Reclamă
Reclamă 4

A fost un nou K.O. în super-gala iFight Heroes 3. 10 dintre cele 11 meciuri, transmise de Antena 1, s-au încheiat înaintea timpului!

„Bombardierul” Pascu, prima reacție după ce l-a făcut praf pe „Gladiatorul” Wollinger

„Bombardierul” Ion Pascu a obţinut un succes de zile mari la iFight Heroes 3 „Bătaie în Bucureşti”. L-a făcut K.O. pe „Gladiatorul” Rene Wollinger, în Sala Polivalentă.

Mă simt extraordinar. Pe majoritatea dintre voi vă știu personal. Mă simt ca într-o sufragerie cu prietenii. V-am promis că o să creștem cu această gală. Eu zic că suntem pe drumul cel bun. Mulțumesc foarte mult Antenei 1, fără ei nu puteam să formăm această gală. Suntem o echipă mare. Cu voi, împreună, o să facem lucruri frumoase”, a spus Ion Pascu, la finalul meciului.

Reclamă

Ion Pascu a câştigat prin K.O. în repriza a doua. A finalizat cu kimura, când mai erau două secunde.

„Bombardierul” Pascu a promis că o să-l bată ca pe şniţele pe „Gladiatorul” Austriei

„Bombardierul” Pascu şi Gladiatorul Austriei şi-au umflat muşchii înainte să se bată în gala iFight Heroes. Austriacul se gândea să-şi mai facă un tatuaj, dacă reuşea să-l bată pe Pascu în cuşcă. „Poate unul cu Bucureşti 2022„, a spus Rene Wollinger.

Arată bine, cu tatuaje. Frumuşel, da! Sunt prea bătrân să mă mai impresioneze cineva. Ca pe şniţele îl bat„, i-a răspuns „Bombardierul” Ion Pascu.

Pe irlandezii de la sala lui McGregor i-a prins în Bucuresti sărbătoarea Saint Patrick’s Day.

Acum ne ducem să sărbătorim din nou! Dar băieţii nu vor sărbători până când nu vor câştiga!„, a spus Philip Sutclife.

Trebuie să avem grijă de treaba noastră, vom sărbători când vom merge acasă„, a spus şi Lee Hammond.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și