Închide meniul

Cel mai urât meci din istorie? Fanii cer excluderea lui Rigondeaux din box

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 15 august 2021, 9:32

Cel mai urât meci din istorie? Fanii cer excluderea lui Rigondeaux din box

Casimero vs Rigondeaux s-a terminat la puncte, după un meci în care cubanezul a alergat prin ring timp de 12 runde și chiar era să câștige meciul.

Profimedia

Cel mai urât meci din istorie? Rigondeaux și-a atras mii de mesaje critice după evoluția din meciul cu Casimero din această dimineață. Cubanezul nu a făcut decât să alerge timp de 12 runde, lucru ce i-a iritat la maximum pe fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paginile de social media sunt pline de comentarii ce îl critică pe Rigondeaux. Fostul mare campion de la categoria Bantam a făcut un meci oribil, în care a evitat lupta în fiecare din cele 12 runde. Sute de fani cer ca acesta să nu mai urce niciodată în ringul de box.

Cel mai urât meci din istorie? Casimero, mulțumit de victorie

Singurul aspect pozitiv al meciului dintre Casimero și Rigondeaux este că filipinezul a câștigat, chiar dacă decizia a fost împărțită. Acesta și-a păstrat centura WBO la categoria Bantam și speră la un meci cu adevărații ”bombardieri” ai categoriei.

Nonito Donaire și Naoya Inoue sunt cei mai buni luptători din lume la această categorie, iar Casimero poate spera acum la un meci cu unul dintre ei după ce l-a învins pe Rigondeaux. De altfel, Inoue este considerat nu doar cel mai bun Bantam din lume, ci și unul dintre cei mai buni boxeri din lume indiferent de categorie!

Pentru fanii boxului urmează mai multe meciuri în care pot uita de evoluția lui Rigondeaux. Pe 21 august Pacquiao urcă în ring cu Yordenis Ugas, pe 28 august Benavidez se bate cu Uzcategui iar pe 29 august avem nebunia cu Jake Paul și Tyron Woodley.

Reclamă

Toamna ne va aduce de asemenea cei mai buni grei din box. Joshua se bate cu Usyk în septembrie, iar Fury și Wilder boxează pentru a treia oară în luna octombrie.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și