Închide meniul

Pacquiao, meci uriaș la 42 de ani! Se bate cu unul dintre cei mai buni boxeri din lume

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 22 mai 2021, 13:48

Pacquiao, meci uriaș la 42 de ani! Se bate cu unul dintre cei mai buni boxeri din lume

Manny Pacquiao / Profimedia

Manny Pacquiao / Profimedia

Pacquiao, meci uriaș la 42 de ani! Manny Pacquiao și Errol Spence pot oferi meciul anului pe 21 august. Cei doi au convenit să boxeze în unul dintre cele mai anticipate meciuri de box din acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 42 de ani, Pacquiao este considerat unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile, fiind campion mondial în 8 categorii diferite de greutate de-a lungul carierei, în timp ce Spence este unul dintre cei mai buni boxeri din lume la ora actuală, fiind campion mondial de 4 ani și având zero înfrângeri în carieră.

Pacquiao, meci uriaș la 42 de ani! Boxează pentru 2 titluri mondiale

Deși a trecut de prima tinerețe, încă boxează la cel mai înalt nivel. Acesta va disputa meciul cu Errol Spence, din august, pentru cele 2 centuri deținute de american, titlul IBF și cel WBC. Filipinezul a urcat ultima dată în ring acum 2 ani, când l-a învins la decizie împărțită pe Keith Thurman, campionul WBA la welterweight.

În ultimii 6 ani, de la înfrângerea din meciul uriaș cu Mayweather, Manny Pacquiao a strâns 5 victorii, toate cu nume mari din box ca Tim Bradley, Jessie Vargas, Lucas Matthysse, Adrien Broner sau Keith Thurman, și o singură înfrângere, într-un meci foarte controversat, în fața lui Jeff Horn.

Reclamă

De partea cealaltă, Errol Spence este unul dintre cei mai buni boxeri de pe planetă. Acesta a cucerit titlul IBF în 2017, când l-a făcut KO pe Kell Brook, iar din 2019 are în palmares și titlul WBC, după victoria cu Shawn Porter. Americanul i-a învins și pe celebrii Mike și Danny Garcia, la decizie.

Meciul dintre cei doi va avea loc pe 21 august. Toate știrile despre super confruntarea dintre Pacquiao și Spence, predicții și analize ale meciului vor fi pe www.AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și