Închide meniul

Conor McGregor revine în UFC! Irlandezul se va bate cu Michael Chandler. Când va avea loc lupta

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2023, 10:01

Reclamă
Conor McGregor revine în UFC! Irlandezul se va bate cu Michael Chandler. Când va avea loc lupta

Conor McGregor

Conor McGregor, în timpul unei lupte / Profimedia

Irlandezul Conor McGregor va lupta din nou în octagon, împotriva lui Michael Chandler, a anunţat, sâmbătă, Ultimate Fighting Championship (UFC).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele organizaţiei de arte marţiale mixte, Dana White, a anunţat, sâmbătă, că cei doi bărbaţi vor fi prezenţi în cel de-al 31-lea sezon al reality show-ului The Ultimate Fighter şi că se vor înfrunta la finalul acestuia.

Conor McGregor va lupta din nou în UFC

McGregor (22 de victorii, din care 19 prin KO, şi 6 înfrângeri) nu a mai luptat în UFC din 10 iulie 2021. El a fost învins pentru a doua oară consecutiv de Dustin Poirier, fiind nevoit să-i cedeze victoria din cauza unei fracturi la picior. Ultimul său triumf datează din ianuarie 2020, împotriva lui Donald Cerrone.

Chandler (23-8, 11 KO) a fost şi el în faţa lui Poirier, prin supunere, în noiembrie. La fel ca McGregor, americanul de 36 de ani a pierdut trei din ultimele patru lupte.

The Ultimate Fighter este difuzat pe ESPN începând din 30 mai şi se încheie pe 15 august. Data şi locul luptei dintre McGregor şi Chandler nu au fost dezvăluite.

Reclamă

Conor McGregor a fost lovit de o mașină: ”Bine că am scăpat cu viață”

În urmă cu câteva săptămâni, Conor McGregor a fost la un pas de moarte, când a fost izbit de o mașină în timp ce se afla pe bicicletă. 

Luptătorul de MMA a postat pe pagina sa de Instagram mai multe clipuri de la fața locului. Acesta a filmat bicicleta făcută praf de mașină. Șoferul a oprit să vadă care e starea acestuia. Unele lucuri erau împrăștiate pe jos, în locul accidentului, semn că lovitura a fost puternică.

McGregor s-a filmat alături de bicicletă dar și de șoferul care a dat peste el. ”Nu m-a văzut, bătea soarele din față și a dat peste mine cu toată viteza. Bine că nu am murit. Judo și luptele m-au salvat, am știut cum să cad”, spune Conor.

Reclamă 4 / 0/3

Conor a avut pantalonii de ciclism sfâțiați pe o parte, din cauza căzăturii, și o zgârietură care sângerează pe fund. Chiar dacă putea să moară, irlandezul a fost foarte amabil cu șoferul.

Acuzații șocante! Conor McGregor ar fi bătut o femeie

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și