Închide meniul

Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai. Benny începe cursa pentru premiul uriaș de 500.000 de dolari

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 mai 2023, 13:03

Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai. Benny începe cursa pentru premiul uriaș de 500.000 de dolari

Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai. Benny începe cursa pentru premiul uriaș de 500.000 de dolari

Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai. Românul Benny Adegbuyi luptă în co main event cu francezul Laidouni. Meciul celor doi este de calificare pentru turneul final făcut de Glory.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Promoția va organiza din acest an o piramidă de 8 oameni în luna decembrie. Modelul este asemănător cu cel consacrat de celebra organizație K-1 în anii 90-2000. Dacă va trece de Laidouni, Benny va lupta în Glory ”Final 8”.

Premiul pentru câștigătorul piramidei din decembrie este unul foarte mare pentru galele de kickboxing din era actuală. Suma este de 500.000 de dolari. Extrem de puțini luptători de kickboxing încasează această sumă pentru un meci.

Mult mai bine stau lucrurile în MMA și mai ales în box, acolo unde sunt zeci de boxeri care incasează milioane la un meci.

Cine e adversarul lui Benny! Se bate cu francezul Laidouni

Evenimentul are la start mai multe meciuri interesante, însă cap de afiș este lupta lui Benny Adegbuyi cu francezul Sofian Laidouni. Acesta din urmă este un sportiv venit recent în circuitul Glory, cea mai înaltă ligă de kickboxing din lume.

Reclamă

Laidouni a debutat în martie acest an în Glory cu o victorie la puncte în fața unui alt nou-venit, Nabil Khachab. Francezul are un palmares total de 35 de victorii, 2 înfrângeri și 1 egal. Acesta este campion al Franței, european și mondial în diferite versiuni de amatori, având multe lupte pe regulament de Muay Thai.

Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai

Evenimentul va avea 7 meciuri de kickboxing de cel mai înalt nivel. Pe lângă meciul lui Benny, alte două lupte ies în evidență. Enriko Kehl se bate cu Guerric Billet, lupta fiind un title eliminator pentru titlul la categoria ușoară deținut de marocanul Tyjani Beztati.

În main event-ul galei, thailandezul Petpanomrung Kiatmuu se bate cu Ahmad Chikh Mousa pentru centura de campion la categoria pană.

Reclamă 4 / 0/3

Fight Card-ul galei:

1. +95kg Preliminarii Uku Jurjendal Estonia vs Mantas Rimdeika Lituania
2. 85kg Joilton Lutterbach Brazilia vs Juri de Sousa Portugalia
3. 77kg Chico Kwasi Olanda vs Robin Ciric Olanda
4. 55kg Sarah Moussadak Franța vs Giuliana Cosnard Argentina
5. 70kg Enriko Kehl Germania vs Guerric Billet Franța
6. 85kg Hamicha Maroc vs Sofiane Gelin Franța
7. +95kg Benny Adegbuyi România vs Sofian Laidouni Franța
8. 65kg Petpanomrung Kiatmuu Thailanda vs Shmad Chikh Mousa Germania

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și