Închide meniul

Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai. Cine e adversarul lui Benny: ”Am crezut că se bate cu Alibec”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2023, 13:04

Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai. Cine e adversarul lui Benny: ”Am crezut că se bate cu Alibec”

Glory

Evenimentul are la start mai multe meciuri interesante, însă cap de afiș este lupta lui Benny Adegbuyi cu francezul Sofian Laidouni.

Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai. Evenimentul are la start mai multe meciuri interesante, însă cap de afiș este lupta lui Benny Adegbuyi cu francezul Sofian Laidouni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta din urmă este un sportiv venit recent în circuitul Glory, cea mai înaltă ligă de kickboxing din lume. Laidouni a debutat în martie acest an în Glory cu o victorie la puncte în fața unui alt nou-venit, Nabil Khachab.

Francezul are un palmares total de 35 de victorii, 2 înfrângeri și 1 egal. Acesta este campion al Franței, european și mondial în diferite versiuni de amatori, având multe lupte pe regulament de Muay Thai.

Anunțul meciului lui Benny a stârnit unele comentarii haioase. Fanii români consideră că Laidouni seamănă la față cu Denis Alibec, fotbalistul de la Farul Constanța.

Benny Adegbuyi se bate pentru un loc în turneul la grea

Românul are o șansă uriașă de a se califica în turneul de la categoria grea. Cei de la Glory au reluat modelul lansat de K-1 pe vremuri și vor face o piramidă de mai mulți luptători la categoria grea. Benny se bate cu Sofian Laidouni iar cine câștigă are locul asigurat în turneu

Reclamă

Glory vrea să facă la finalul anului o piramidă cu cei mai importanți luptători la categoria grea. Rico Verhoeven, Antonio Plazibat, Badr Hari sunt printre numele vehiculate. Alistair Overeem și Jamaal Ben Saddik erau și ei pe listă dar au fost suspendați pentru dopaj.

Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai

Evenimentul va avea 7 meciuri de kickboxing de cel mai înalt nivel. Pe lângă meciul lui Benny, alte două lupte ies în evidență. Enriko Kehl se bate cu Guerric Billet, lupta fiind un title eliminator pentru titlul la categoria ușoară deținut de marocanul Tyjani Beztati.

În main event-ul galei, thailandezul Petpanomrung Kiatmuu se bate cu Ahmad Chikh Mousa pentru centura de campion la categoria pană.

Reclamă 4 / 0/3

Fight Card-ul galei:

1. +95kg Preliminarii Uku Jurjendal Estonia vs Mantas Rimdeika Lituania
2. 85kg Joilton Lutterbach Brazilia vs Juri de Sousa Portugalia
3. 77kg Chico Kwasi Olanda vs Robin Ciric Olanda
4. 55kg Sarah Moussadak Franța vs Giuliana Cosnard Argentina
5. 70kg Enriko Kehl Germania vs Guerric Billet Franța
6. 85kg Hamicha Maroc vs Sofiane Gelin Franța
7. +95kg Benny Adegbuyi România vs Sofian Laidouni Franța
8. 65kg Petpanomrung Kiatmuu Thailanda vs Shmad Chikh Mousa Germania

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și