Închide meniul

GLORY 85 a fost, LIVE în AntenaPLAY. A fost show total la gala celei mai tari promoţii de kickboxing

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 29 aprilie 2023, 11:07 / Actualizat: 4 mai 2023, 18:13

GLORY 85 a fost, LIVE în AntenaPLAY. A fost show total la gala celei mai tari promoţii de kickboxing

Glory

Staruri mondiale ca Murthel Groenhart, Michael Duut, Luis Tavares, Jahfarr Wilnis sau Endy Semeleer urcă în ring în acest weekend.

GLORY 85  a fost LIVE  în AntenaPLAY. Cea mai tare promoție de kickboxing a revenit în forță pe cea mai tare platformă online din România şi a oferit lupte epice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Staruri mondiale ca Murthel Groenhart, Michael Duut, Luis Tavares, Jahfarr Wilnis sau Endy Semeleer au urcat în ring. Toate lupteLE le vezi în AntenaPLAY.

VEZI VIDEO AICI GLORY 85 ÎN ANTENAPLAY

Ştirea iniţială. 

Gala are un turneu la categoria grea. Luis Tavares, Enver Slijvar, Jahfarr Wilnis și Kevin Osaro se bat pentru un loc în meci de titlu mondial. Cine câștigă turneul luptă pentru centura mondială interimară cu Antonio Plazibat.

Reclamă

De asemenea, campionul de la 77kg, Endy Semeleer, își pune centura în joc cu legendarul Murthel Groenhart. Acesta se apropie de 100 de meciuri la profesioniști în kickboxing. Olandezul are 96 de lupte. Dintre acestea, a câștigat 69, având nu mai puțin de 40 de KO-uri în palmares.

GLORY 85 e LIVE azi în AntenaPLAY de la 21:00

Iată mai jos fight card-ul galei:

1. Preliminarii 85kg Max Bratkowicz vs Brice Kombou
2. Preliminarii +95kg Murat Aygun vs Nikola Filipovic
3. Semifinala 1 +95kg Jahfarr Wilnis vs Kevin Tariq Osaro
4. Semifinala 2 +95kg Luis Tavares vs Enver Slijvar
5. 65kg Berjan Peposhi vs Jan Kaffa
6. 95kg Michael Duut vs Mohamed Amine
7. Title Fight 77kh Endy Semeleer vs Murthel Groenhart
8. Finala Turneu +95kg

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • GLORY 85 a fost LIVE în AntenaPLAY
  • Au fost lupte epice în gala GLORY 85

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și