Închide meniul
VIDEO

„Bombardierul” Ion Pascu l-a învins pe „Gladiatorul” Rene Wollinger la iFight Heroes! Victorie prin K.O. a luptătorului român. Ce s-a întâmplat în toate cele 11 meciuri din super-gala transmisă pe Antena Play şi Antena 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2022, 23:48 / Actualizat: 19 martie 2022, 16:50

„Bombardierul Ion Pascu l-a învins pe „Gladiatorul Rene Wollinger la iFight Heroes! Victorie prin K.O. a luptătorului român. Ce s-a întâmplat în toate cele 11 meciuri din super-gala transmisă pe Antena Play şi Antena 1

"Bombardierul" Ion Pascu l-a învins pe "Gladiatorul" Rene Wollinger la iFight Heroes

Antena 1

Update: „Bombardierul” Ion Pascu (39 de ani) vs „Gladiatorul” Rene Wollinger (31 de ani). VICTORIE! Ion Pascu a câştigat prin K.O. în repriza a doua. A finalizat cu kimura, când mai erau două secunde din repriza a doua! Totul a fost în direct pe Antena Play.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poti urmări gala iFight Heroes integral pe AntenaPLAY

Update: Bogdan Blăjan (22 de ani) vs Lee Hammond (25 de ani). Campionul mondial de la sala lui Conor McGregor, Lee Hamond, a reuşit un TKO încă din prima repriză. L-a pus la podea pe Blăjan şi a încheiat cu victorie al doilea său meci din România.

Update: Ionuţ Broştic (31 de ani) vs Florin Pîrtea (21 de ani). Puştiul Pîrtea a reuşit să se impună prin decizie unanimă!

iFight Heroes „Bătaie în Bucureşti”. 11 super-lupte în direct la AntenaPlay şi la Antena 1

Update: Alexandru Balaur (27 de ani) vs Cian Cowley (29 de ani). Irlandezul a dat recital. I-a aplicat mai multe lovituri de cot şi de genunchi românului, iar arbitrul a oprit meciul. Cowley a fost desemnat câştigător!

Update: Florin Strugariu (31 de ani) vs Mihai Iorga (25 de ani). Iorga, victorie în repriza a doua. A profitat de o lovitură decisivă încercată de adversarul său, i-a prins braţul drept şi a câştigat prin K.O.

Reclamă

Update: Alin Spiridon (30 de ani) vs Sorin Gogu (25 de ani). Show total la categoria 66 de kilograme. Gogu a reuşit un procedeu Armbar şi a încheiat meciul încă din prima repriză. A câştigat cu o secundă înainte de final!

Update: Robert Ţiprigan (26 de ani) vs Robert Constantin (24 de ani). Nebunie totală în repriza a 3-a. Robert Constantin l-a făut K.O. pe Ţiprigan după ce l-a pus la pământ şi i-a aplicat o serie năprasnică de pumni. A putut fi oprit numai de arbitru, iar Robert Constantin s-a bucurat la maximum!

Update: Denis Creţu ( 23 de ani) vs Lucian Dragomir (23 de ani). S-a înregistrat cea mai rapidă victorie a galei! „Ghilotină” a moldoveanului, care a început meciul în mare forţă. Denis Creţu şi-a făcut K.O. adversarul după numai 34 de secunde.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Laurenţiu Barbu (24 de ani) vs Radu Zarioiu (28 de ani). Fost campion european la amatori, Zarioiu a câştigat în meciul său de debut la profesionişti. Arbitrul Yamato Zaharia a intervenit şi a oprit lupta, în repriza a doua, după o serie lovituri încasată de Barbu.

Update: Marian Matei (18 de ani) vs Viorel Ioniţă (22 de ani). Marian Matei a reuşit să dea lovitura! A câştigat printr-o „strangulare de la spate” a adversarului. Meciul a fost cu adevărat spectaculos!

Update: Costin Buhnă (21 de ani) vs Iska Ismailov (26 de ani). Sportivul din Azerbaidjan a obţinut victoria după o serie incredibilă la sol. Iska l-a umplut de sânge pe adversarul său şi arbitrul a oprit meciul cu patru secunde înainte de finalul reprizei a doua.

Update: Gala este acum LIVE pe Antena 1! Se anunţă meciuri de senzaţie!

Update: A început super-gala din Sala Polivalentă. Poate fi văzută ACUM în direct pe Antena Play!

Va fi show total în Sala Polivalentă din Bucureşti, mai ales că au fost ridicate restricţiile! „Bombardierul” Pascu e pregătit să ridice publicul în picioare şi să dea de pământ cu adversarul său, în direct la AntenaPlay. Ion Pascu a recunoscut că va avea emoţii din cauza fanilor.

LIVE TEXT iFight Heroes | „Bombardierul” Pascu vs. „Gladiatorul” Wollinger: „Când publicul te aclamă ai nişte stări! Mă bucură”

Eu acum am emoţii. Nu am mai avut spectatori de ceva timp şi contează. Mă gândesc că iar o să am sentimentele astea, când publicul te aclamă… ai nişte stări. Mă bucură treaba asta!

Reclamă

Când lupţi fără spectatori e ca la antrenament. În momentul în care lupţi într-o sală e altceva, publicul îţi dă starea asta. Până la urmă show-ul e făcut pentru oameni„, a spus „Bombardierul” Pascu la AS.ro LIVE.

LIVE TEXT iFight Heroes „Bătaie în Bucureşti”. 11 super-lupte în direct la AntenaPlay şi la Antena 1

iFight Heroes anunţă în spectacol total în cuşca „gladiatorilor”. 11 lupte tari vor ridica publicul în picioare la Sala Polivalentă. Pe lângă înfruntarea vedetă, dintre

„Bombardierul” Ion Pascu şi „Gladiatorul” austriac Rene Wollinger, fanii se pot delecta cu alte 10 lupte. Mineru Junior Pîrtea va lupta împotriva lui Ionuţ Broştic. Minerul Pîrtea va avea un fan de lux: Alex Velea. Omul lui McGregor, Lee Hammond, va lupta că Bogdan Blăjan.

Luptele de la iFight Heroes

1. Rene Wollinger 🇦🇹 vs Ion Pascu 🇷🇴
2. Bogdan Blăjan 🇷🇴 vs Lee Hammond 🇮🇪
3. Ionuț Broștic 🇷🇴 vs Florin Pîrtea 🇷🇴
4. Alexandru Balaur 🇲🇩 vs Cian Cowley Irlanda 🇮🇪
5. Florin Strugariu 🇷🇴 vs Mihai Iorga 🇷🇴
6. Alin Spiridon 🇷🇴 vs Sorin Gogu 🇷🇴
7. Robert Țiprigan 🇷🇴 vs Robert Constantin 🇷🇴
8. Denis Crețu 🇲🇩 vs Lucian Dragomir 🇷🇴
9. Laurențiu Barbu 🇷🇴 vs Radu Zarioiu 🇷🇴
10. Marian Matei 🇷🇴 vs Viorel Ioniță 🇷🇴
11. Costin Buhnă 🇷🇴 vs Iska Ismailov 🇦🇿

Gala iFight Heroes este vineri pe AntenaPlay, de la ora 19:30, și pe Antena 1, de la 23:00. iFight Heroes va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și