Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Bombardierul” Ion Pascu e sigur că va fi nebunie la iFight HEROES 3 „Bătaie în București”: „Mai sunt trei zile şi am emoţii”. Super-gala e vineri, pe AntenaPlay, de la ora 19:30, şi pe Antena 1, de la ora 23:00

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 martie 2022, 12:14

„Bombardierul Ion Pascu e sigur că va fi nebunie la iFight HEROES 3 „Bătaie în București: „Mai sunt trei zile şi am emoţii. Super-gala e vineri, pe AntenaPlay, de la ora 19:30, şi pe Antena 1, de la ora 23:00

"Bombardierul" Ion Pascu îşi aşteaptă fanii la iFight HEROES 3 ”Bătaie în București”

AS.ro LIVE

Se anunţă show total în Sala Polivalentă din Bucureşti, mai ales că au fost ridicate restricţiile! Fanii pot veni în număr mare să îşi încurajeze favoriţii, biletele fiind deja puse în vânzare (CLICK AICI pentru a achiziționa bilete la gală). „Bombardierul” Pascu e pregătit să ridice publicul în picioare şi să dea de pământ cu adversarul său, în direct la Antena Play.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bombardierul” Ion Pascu, gata să facă show în iFight HEROES 3 ”Bătaie în București”

Eu acum am emoţii. Se apropie gala, mai sunt trei zile… o să am spectatori. Nu am mai avut spectatori de ceva timp şi contează. Mă gândesc că iar o să am sentimentele astea, când publicul te aclamă… ai nişte stări. Mă bucură treaba asta!

Când lupţi fără spectatori e ca la antrenament. În momentul în care lupţi într-o sală e altceva, publicul îţi dă starea asta. Până la urmă show-ul e făcut pentru oameni„, a spus „Bombardierul” Pascu la AS.ro LIVE.

Pascu nu se teme înainte de proba cântarului. Luptătorul român a precizat şi în luna noiembrie, înainte de iFight HEROES „Bătălie în pandemie”, că poate slăbi în timp record. E gata să dea jos, din nou, multe kilograme.

Eu sunt în grafic. Poate vreau să fac socoteala de câte ori am slăbit…de foarte multe ori. (Cătălin Oprişan: Nu mai eşti ca data trecută, să slăbeşti 10 kilograme, nu?) Acum 12 kilograme! Nu… am ajuns să nu îmi mai fie greu pentru că am ajuns să am experienţă. O fac cum trebuie! Am ajuns să slăbesc 10 kilograme şi să nu am probleme„, a precizat Ion Pascu.

Reclamă

Eu ştiu prin ce trece de fiecare dată. Are peste 30 de meciuri la profesionişti, din care jumătate le-a făcut cu slăbire profesionistă, foarte bine pusă la punct„, a declarat Florian Ceafalău.

Lee Hammond și Cian Cowley vor lupta în fața publicului bucureștean, într-o gală în care un alt coleg de-al loc de la SBG Dublin, Ion Pascu, va lupta în main event, cu Rene Wollinger.

De altfel, Ion Pascu și Lee Hammond au luptat și în ultima gală iFight HEROES, din luna noiembrie a anului trecut. Ambii au înregistrat victorii în prima rundă, Pascu prin finalizare la sol iar Hammond prin TKO.

Reclamă 4 / 0/3

Noua ”achiziție” a circuitului Heroes Fight League este Cian Cowley. Acesta face parte din celebra echipă a lui McGregor, din Dublin. Cei doi sunt prieteni foarte buni, fiind fotografiați împreună la mai multe evenimente.

Alex Velea îi face galerie lui Mineru Junior la iFight Heroes

Alex Velea îl ajută pe prietenul din cuşcă înaintea galei iFight de vineri! Minerul Junior a cântat în studio cu Velea, ca să se încarce cu energie pentru bătălia cea mare!

Mă aprind ca un fitil! Am venit să dau croșeul, te atac ca un rechin! Nici nu pot să mă abțin, ADN-ul meu e fin! Te previn! Vezi că te sparg, vezi că vin! How! How!”, au cântat Alex Velea și Mineru Junior.

Versurile lui Velea îl motivează pe luptător înaintea bătăliilor din cușcă.

Mă motivează. Sunt și unele melodii și stilul de a te încărca cu energie pozitivă„, a spus Mineru Junior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și