Închide meniul
VIDEO

Prima reacţie a lui Flavius Biea, după ce a devenit campion mondial la box: „Un meci adevărat pentru titlul mondial!” iFight „Mondial în ţara mea” a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 mai 2023, 14:10

Reclamă
Prima reacţie a lui Flavius Biea, după ce a devenit campion mondial la box: „Un meci adevărat pentru titlul mondial! iFight „Mondial în ţara mea a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Flavius Biea, reacţie după ce a devenit campion mondial

Captură Antena 1

Prima reacţie a lui Flavius Biea, după ce a devenit campion mondial la box. Flavius Biea l-a învins la puncte pe Juan Velasco, într-un meci transmis pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Biea a luptat fantastic şi la final a ieşit învingător la puncte. Pugilistul român a recunoscut că a avut un meci infernal cu Velasco şi le-a mulţumit fanilor pentru susţinere.

Prima reacţie a lui Flavius Biea, după ce a devenit campion mondial la box

A fost foarte greu. Un meci adevărat pentru un titlu mondial. A fost un meci greu, în care am făcut mult efort. A fost un public foarte bun şi mulţumesc tuturor românilor„, a spus Flavius Biea după ce a câştigat centura mondial IBA.

La rândul său, fost antrenor al lui Leonard Doroftei, Titi „Prosop” a spus că victoria lui Biea nu poate fi pusă sub semnul întrebării. „Un meci foarte strâns, un meci de msare tensiune. Una peste alta, Flavius a câştigat. Pentru mine a fost 8-4 decizia. Mă bucur din suflet pentru el, mai ales că mi-a făcut o supriză plăcută cu această centură„, a spus şi Titi „Prosop”.

Imaginile bucuriei pentru Flavius Biea, după ce a devenit campion mondial

Imediat după finalul luptei fantastice cu Velasco, Flavius Biea a oferit imagini copleşitoare alături de soţia sa, care a venit în ring, lângă noul campion mondial. Cei doi s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat şi au oferit imagini emoţionante.

Reclamă

Flavius Biea a avut un meci foarte greu în fața lui Juan Velasco, însă  luptătorul român a ieșit învingător. La finalul meciului, Biea a dat frâu liber emoțiilor și a sărit în brațele soției sale, pe care a sărutat-o.

Cum s-a pregătit Flavius Biea pentru meciul de titlu mondial

Antrenorul lui Flavius Biea, Andrei Cherecheş, a povestit cum s-a pregătit boxerul român pentru meciul de titlu mondial

Andrei Cherecheş a spus că Flavius Biea s-a antrenat intens pentru meciul de titlu mondial. Cherecheş e convins că Flavius Biea e pregătit şi că o să câştige meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Un antrenament depinde de perioada în care suntem. În perioada de volum durează poate o oră jumate antrenamentul de box sau fizic, plus încă o oră alergarea. Alergarea e de anduranţă. Se ajunge, ulterior, la un antrenament de 45 de minute. Acum, spre final, vin antrenamentele mai scurte şi intense, în care încercăm să facem mobilitatea, reflexele, să le ascuţim pentru meci”, a declarat Andrei Cherecheş în exclusivitate în emisiunea AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și