Închide meniul
Video

Radu Zarioiu a pierdut centura în faţa lui Rafael Aronov! Israelianul din trupele speciale a produs surpriza la iFight Heroes 7

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iulie 2023, 0:30 / Actualizat: 2 iulie 2023, 12:46

Radu Zarioiu a pierdut centura în faţa lui Rafael Aronov

Radu Zarioiu, învins în iFight Heroes 7 / Colaj AntenaSport

Radu Zarioiu a pierdut centura în faţa lui Rafael Aronov, în meciul de la categoria 80 de kilograme din iFight Heroes 7. În Co-Main Event-ul galei care a fost în direct în AntenaPLAY şi pe Antena 1, „King Kong” Zarioiu a suferit o înfrângere greu de digerat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neînvins în cuşca Heroes în precedentele 4 meciuri, Radu Zarioiu s-a duelat chiar la el acasă, în Râmnicu Vâlcea. A avut adversar un luptător din trupele speciale din Israel.

Radu Zarioiu a pierdut centura în faţa lui Rafael Aronov

A fost show total încă din startul confruntării. S-au împărţit pumni şi picioare, iar loviturile lui Zarioiu au ridicat publicul în picioare. Aronov a acuzat două lovituri sub centură şi a fost huiduit copios de fanii luptătorului român.

„King Kong” a avut mari probleme în runda a doua. Rafael Aronov s-a năpustit asupra lui şi a reuşit o serie de lovituri devastatoare. Arbitrul a fost nevoit să pună capăt luptei şi să-i acorde victoria israelianului de 29 de ani. Centura i-a fost oferită lui Aronov de Ion Pascu.

În primul rând, vreau să vă mulţumesc că m-aţi primit. Am foarte mult respect pentru România. Vă mulţumesc pentru ospitalitate!

Reclamă

Am promis că îmi voi apăra de două ori titlul. Dacă am făcut o promisiune, o să mi-o respect cu oricine, oriunde şi oricând. Am spus asta şi mă voi ţine de ea! Vreau să mulţumesc echipei mele, am cea mai bună echipă din lume!„, a declarat Rafael Aronov.

Rezultatele oficiale din gala iFight Heroes 7:

1. Anamaria Balaș def Leyla Shebel by Unanimous Decision
2. Andrei Sîrbu def Alexandru Mustățea by TKO round 2 – 00:49
3. Mihai Ciompec def Bogdan Neațu by Submission Guillotine round 1 – 00:50
4. Dan Tudoran def Mădălin Mînzală by TKO round 2 – 00:27
5. Damian Zaharia def Cătălin Pintilie by KO round 1 – 00:12
6. Iska Ismayilov def Eduard Bobescu by TKO round 1 – 04:57
7. Robert Constantin def Alexandru Curcudel by Submission Guillotine round 1 – 03:37
8. Rafael Aronov def Radu Zarioiu by TKO round 2 – 03:31
9. Alexandru Lungu def Dejan Bubic by Submission Smother Choke round 1 – 04:58

Reclamă 4 / 0/3

Sandu Lungu, victorie spectaculoasă cu Dejan Bubic

Sandu Lungu a obţinut o victorie spectaculoasă cu Dejan Bubic în direct în AntenaPLAY! La 48 de ani, „Muntele Bihorului” a reuşit să-l învingă pe colosul din Serbia.

„Muntele Bihorului” a reuşit să îl doboare pe Bubic şi i-a aplicat mai multe lovituri la faţă. Adversaru său nu a mai rezistat! A renunţat verbal, în ultima secundă a primei reprize. Sandu Lungu a fost declarat victorios şi a obţinut a şasea victorie la rând din carieră şi al 22-lea succes în MMA.

„Muntele Bihorului” a reuşit să îl doboare pe Bubic şi i-a aplicat mai multe lovituri la faţă. Adversaru său nu a mai rezistat! A renunţat verbal, în ultima secundă a primei reprize. Sandu Lungu a fost declarat victorios şi a obţinut a şasea victorie la rând din carieră şi al 22-lea succes în MMA.

I-am făcut o strangulare şi între timp îi dădeam şi cu pumnul în cap. El striga deja: ‘Nu mai, nu mai… opriţi, opriţi!’„, a fost prima reacţie a lui Sandu Lungu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și