Închide meniul
VIDEO

Sandu Lungu, victorie spectaculoasă cu Dejan Bubic! „Muntele Bihorului” a dat recital la iFight Heroes 7, în direct în AntenaPLAY

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2023, 23:15 / Actualizat: 1 iulie 2023, 23:49

Sandu Lungu, victorie spectaculoasă cu Dejan Bubic! „Muntele Bihorului a dat recital la iFight Heroes 7, în direct în AntenaPLAY

Sandu Lungu, victorie spectaculoasă cu Dejan Bubic

Sandu Lungu a câştigat main-event-ul iFight Heroes 7 / Colaj AS.ro

Sandu Lungu a obţinut o victorie spectaculoasă cu Dejan Bubic în direct în AntenaPLAY! La 48 de ani, „Muntele Bihorului” a reuşit să-l învingă pe colosul din Serbia şi a ridicat în picioarele publicul din Vâlcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala iFight Heroes 7 a putut fi urmărită în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Cele mai tari lupte de la Râmnicu Vâlcea vor putea fi vizionate pe Antena 1 sâmbătă seara, de la ora 23:50.

Sandu Lungu, victorie spectaculoasă cu Dejan Bubic

Cu 12 ani mai tânăr, sârbul Dejan Bubic nu a avut nicio şansă în faţa lui Sandu Lungu. Românul a încercat, în startul confruntării, o luptă corp la corp. L-a împins în gard pe adversarul său şi a făcut eforturi pentru a-l pune la podea.

„Muntele Bihorului” a reuşit să îl doboare pe Bubic şi i-a aplicat mai multe lovituri la faţă. Adversaru său nu a mai rezistat! A renunţat verbal, în ultima secundă a primei reprize. Sandu Lungu a fost declarat victorios şi a obţinut a şasea victorie la rând din carieră şi al 22-lea succes în MMA.

I-am făcut o strangulare şi între timp îi dădeam şi cu pumnul în cap. El striga deja: ‘Nu mai, nu mai… opriţi, opriţi!’„, a fost prima reacţie a lui Sandu Lungu.

Reclamă

Înainte de gală, sârbul care provine din box a promis că îi va da un K.O. rapid lui Sandu Lungu. Toate meciurile lui Bubic, indiferent că au fost de box, kickbox sau MMA, s-au terminat înainte de limită.

Şi Sandu Lungu era obişnuit să îşi pună rapid la pământ adversarii. Anul trecut, l-a învins în numai două minute şi 16 secunde pe „Barbarul” Gyula, la iFight Heroes “Bătaie-n Balcani”.

Sandu Lungu: „De mult nu s-a mai întâmplat un eveniment de o asemenea avengură”

Sandu Lungu urmează să împlinească 49 de ani şi şi-a tot amânat retragerea. Invitat la AS.ro LIVE, „Muntele Bihorului” a mărturisit că nu avea de gând să mai lupte în acest an, dar că a fost convins de evenimentul din Vâlcea, unul organizat impecabil.

Reclamă 4 / 0/3

De mult nu s-a mai întâmplat un eveniment de o asemenea avengură. Anul ăsta, sincer, nu am mai vrut să lupt. Dar a sunat telefonul şi când am văzut cine e, n-am scăpat. Eu nu sunt adept la ieşiri, nu am vicii cu alcool. Probabil de asta m-am şi conservat. Cu alimentaţia sunt ‘mâncău’, aşa… toată viaţa am fost mare. Am mai ţinut şi diete, dar parcă îmi place. Dacă mănânc, sunt şi tare, dacă nu mănânc, sunt şi slab„, a spus luptătorul român.

Cum a arătat fight-card-ul galei iFight Heroes 7:

1. Meci în deschidere semi-pro 57kg Anamaria Balaș vs Leyla Shebel
2. 66kg Andrei Sîrbu vs Alexandru Mustățea
3. 70kg Mihai Ciompec vs Bogdan Neațu
4. 80kg Mădălin Mînzală vs Dan Tudoran
5. 77kg Damian Zaharia vs Cătălin Pintilie
6. 63kg Iska Ismayilov vs Eduard Bobescu
7. 77kg Alexandru Curcudel vs Robert Constantin
8. Meci de titlu 80kg Radu Zarioiu vs Rafael Aronov
9. +120kg Sandu Lungu vs Dejan Bubic

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și