Închide meniul
VIDEO

Shanelle Dyer, K.O. incredibil în meciul cu Weronika Eszer! Show total în gala Hexagone 7, în AntenaPLAY

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 martie 2023, 21:49

Shanelle Dyer, K.O. incredibil în meciul cu Weronika Eszer! Show total în gala Hexagone 7, în AntenaPLAY

Shanelle Dyer a luptat cu Weronika Eszer în gala Hexagone MMA 7

Meciul dintre Shanelle Dyer și Weronika Eszer / AntenaPLAY

Britanica Shanelle Dyer a reușit un K.O. incredibil în meciul cu poloneza Weronika Eszer, în gala Hexagone MMA 7, care este transmisă în exclusivitate în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu mai puțin de 10 secunde înainte de finalul primei runde, Shanelle Dyer i-a aplicat adversarei sale o serie de lovituri devastatoare. Luptătoarea din Anglia a reușit un spinning elbow care i-a spart arcada lui Eszer.

Shanelle Dyer, K.O. incredibil în meciul cu Weronika Eszer

Eszer a căzut plină de sânge la podea. Dyer, în vârstă de doar 18 ani, a ajuns la 9 victorii în carieră. Luptătoarea din Anglia are și trei înfrângeri.

„Toate victoriile mele vor fi obținute în această manieră. Explozie și lovituri! Vreau să le mulțumesc antrenorilor, vreau să domin topurile!”, a spus tânăra luptătoare, după victoria cu Weronika Eszer.

Fight Card-ul galei Hexagone MMA 7

1. Shanelle Dyer Anglia vs Weronika Eszer Polonia
2. Kacper Miklasz Polonia vs Paul Gnaze Coasta de Fildeș
3. Norman Parke Irlanda de Nord vs Junior Orgulho Brazilia
4. Aymard Guih Coasta de Fildeș vs Walter Gahadza Anglia
5. Axel Nobou Franța vs Martian Bill Franța
6. Helder Fernandes Curacao vs Thibault Marino Franța
7. Abou Tounkara Franța vs Bruno Conti Argentina
8. Prince Aounallah Franța vs Ion Grigore România
9. Samantha Francois Franța vs Andressa Rocha Brazilia

Reclamă

Românul Ștefan Orza a fost învins, în Glory 84

În cealaltă gală transmisă sâmbătă de AntenaPLAY, Glory 84, românul Ștefan Orza a fost învins de olandezul Chico Kwasi.

Sportivul român a fost trimis de trei ori, la podea, astfel că arbitrul a oprit meciul și l-a declarat câștigător pe olandezul Chico Kwasi, în runda a doua.

Acesta a fost primul meci, pentru Ștefan Orza, în promoția GLORY. Meciul cu Chico Kwasi reprezintă prima înfrângere, în cariera de profesionist, pentru Ștefan Orza, care are în palmares 19 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Shanelle Dyer, K.O. incredibil în meciul cu Weronika Eszer
  • Show total la gala Hexagone 7, în AntenaPLAY

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și