Închide meniul
VIDEO

Ștefan Orza, învins în runda a doua de Chico Kwasi, în GLORY 84! Gala a fost în AntenaPLAY

Cosmin Olteanu Publicat: 12 martie 2023, 0:15

Ștefan Orza, învins în runda a doua de Chico Kwasi, în GLORY 84! Gala a fost în AntenaPLAY

Ștefan Orza, în meciul cu Chico Kwasi / AntenaPLAY

  • Ștefan Orza, învins în runda a doua de Chico Kwasi, în GLORY 84

Ștefan Orza a fost învins în runda a doua de Chico Kwasi, în GLORY 84! Sportivul român a fost trimis de trei ori, la podea, astfel că arbitrul a oprit meciul și l-a declarat câștigător pe olandezul Chico Kwasi. Gala a fost urmărită, în exclusivitate, în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a fost primul meci, pentru Ștefan Orza, în promoția GLORY.

Ștefan Orza, învins în runda a doua de Chico Kwasi, în GLORY 84

Ștefan Orza nu a putut rezista mai mult de două runde în fața lui Chico Kwasi, care l-a pus de trei ori, la podea.

Reclamă

Meciul cu Chico Kwasi reprezintă prima înfrângere, în cariera de profesionist, pentru Ștefan Orza, care are în palmares 19 meciuri.

Benny Adegbuyi ar putea lupta din nou cu Badr Hari

Benny Adegbuyi, un alt reprezentant al României în promoția GLORY, a declarat, recent, într-un interviu pentru AS.ro, că ar putea avea o nouă luptă cu faimosul Badr Hari, pe care l-a învins, în urmă cu doi ani.

Reclamă

Totodată, sportivul român a vorbit despre faptul că Jamal Ben Saddik, ultimul său adversar, a fost prins dopat.

„Pe parte de Glory, sunt promisiuni că, în luna mai-iunie, o să trebuiască să lupt. Tocmai am renegociat un contract pe încă doi ani.

O știre de ultim moment este că Jamal Ben Saddik tocmai a fost suspendat din clasamentul Glory, pentru doping. Deci, meciul meu cu Jamal Ben Saddick, oficial, este un «no contest».

Reclamă 4 / 0/3

Legat de adversar… nu știu. Sunt posibile mai multe variante. Am auzit că Badr Hari nu s-a retras definitiv și că ar vrea să mai facă un meci cu mine, dar sunt doar zvonuri.

Îl cunosc de foarte bine (n.r. pe Jamal Ben Saddik) și este vorba aceea «Haters will always hate, cheaters will always cheat». Nu e prima dată la el, a mai fost suspendat pentru doping, la meciul cu Anderson Silva.

Se pare că puterea lui vine din doping. Nu zic că nu este un luptător bun, dar se pare că e mai bun când se dopează. Nu e corect, pentru că, în sporturile de luptă, când te dopezi, nu e ca în atletism, doar alergi mai tare… În sporturile de luptă, când te dopezi, pui viața celuilalt în pericol. Noi ne luăm knockouturi, putem să facem brain damage, unii pot rămâne cu sechele și, evident, nu e corect.

Sunt indignat și supărat. Simt că s-a făcut dreptate. Măcar să știe lumea că a câștigat pentru că era dopat. Poate, dacă nu era dopat, avea o altă încredere.

Voi lupta în gala OSS Fighters: Desert Storm. Va avea loc în Dubai și voi lupta în main event, împotriva unui marocan, Nidal Bchiri.

Am primit acceptul de a lupta în afara Glory. Eu sunt bine pregătit. Fiind ocupat cu deschiderea academiei mele, nu am mai avut timp să petrec în sală. În același timp, mă uit la băieții cu care mă antrenez și pe care îi antrenez și, în același timp, mă antrenez și pe mine. Mă simt bine. Abia aștept să fac o revenire, un meci bun. Nu e un meci ușor, Nidal Bchiri l-a învins, din câte știu, pe Errol Zimmerman, a declarat Benny Adegbuyi, luna trecută, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani
FIGHT • 29 ian., 16:05
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani
Șansă mare pentru Benny Adegbuyi! Se bate în meciul de rezervă al turneului la grea
FIGHT • 16 ian., 18:57
Șansă mare pentru Benny Adegbuyi! Se bate în meciul de rezervă al turneului la categoria grea
Prima reacție a lui Ștefan Lătescu după KO-ul incredibil din Glory! ”Am doar 21 de ani, este un vis devenit realitate”
FIGHT • 6 dec., 13:11
Trei români în TOP 10 în Glory, la finalul anului! Lătescu și Bogdan Stoica sunt pe val
Ștefan Lătescu pe urmele lui Ghiță și Benny
FIGHT • 6 nov., 12:47
Ștefan Lătescu pe urmele lui Ghiță și Benny. Se bate la centura de campion în 2024