Închide meniul

Ştefan Lătescu, pregătit de debutul în Glory, live în AntenaPLAY: „Sunt în formă maximă. Am un adversar puternic”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 septembrie 2023, 17:05

Ştefan Lătescu, pregătit de debutul în Glory, live în AntenaPLAY: „Sunt în formă maximă. Am un adversar puternic

Ştefan Lătescu, pregătit de debutul în Glory, live în AntenaPLAY

Ştefan Lătescu, la sala de forţâ / Facebook Ştefan Lătescu

Ştefan Lătescu va debuta în Glory la Paris şi va lupta în acelaşi ring cu idolul copilăriei, Badr Hari, live în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:00. Cel considerat urmaşul lui Moroşanu are aceeaşi poreclă ca a lui Badr Hari, Golden Boy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lupta cu francezul Pascal Toure e în direct în AntenaPlay, sâmbătă, de la ora 21:00. Badr Hari se va bate cu britanicul McSweeney în Main Event și va afla că românul e poreclit la fel ca el – The Golden Boy.

Ştefan Lătescu, pregătit de debutul în Glory, live în AntenaPLAY

„Sunt în formă maximă, iar pregătirea pe care am făcut-o a mers foarte bine. Am avut parte de trei cantonamente, am mers și la Bogdan Dinu, care m-a ajutat foarte mult cu pregătirea și îi mulțumesc pe această cale.

Acum sunt în drum spre aeroport și tot ce îmi doresc este să aduc o victorie mare pentru România, să reușesc să urc pe cea mai înaltă treaptă. După cele trei victorii din Japonia, debutul în Glory este momentul în care trebuie să confirm încă o dată nivelul la care mă aflu.

Pascal Toure este un adversar puternic, a luptat cu campionul Glory și a făcut un meci bun, de trei reprize, ceea ce înseamnă enorm. Mă bucur să primesc șansa de a lupta cu el și șansa de a deveni numărul unu”, a spus Lătescu.

Reclamă

Ștefan Lătescu este cel mai nou produs al academiei Scorpions din Iași, cea care i-a dat de-a lungul timpului pe Cătălin Moroșanu și Sebastian Ciobanu. Cei doi au fost două nume mari în kickboxingul românesc în ultimele două decenii, dar Lătescu reprezintă noua generație.

Glory este promoția cea mai galonată din lume, iar Pascal Toure este cu siguranță cel mai puternic adversar întâlnit până acum. Acesta are 15 victorii și 7 înfrângeri la profesioniști. Toure vine după un meci cu actualul campion din Glory, rusul Vakhitov, pierdut la decizie.

Super-gală transmisă LIVE în AntenaPLAY

Super gală transmisă LIVE în AntenaPLAY pe 9 septembrie. Evenimentul din Paris are un super fight card. Fanii kickboxingului îi vor putea vedea la treabă pe Badr Hari și James McSweeney în main event.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Tifanny van Soest își apără titlul cu franțuzoaica Sarah Moussaddak. Americanca este una dintre cele mai bune luptătoare din lume, deținân centura de campioană din 2019. Meciul cu Moussaddak este o revanșă, după lupta de anul trecut, terminată la decizie după 5 runde.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și