Închide meniul

Super gala de MMA, Combate Global, a fost în direct pe AntenaPLAY! Cristian Perez l-a învins pe Gilbert Huila în main-event

Antena Sport Publicat: 18 noiembrie 2022, 23:40

Super gala de MMA, Combate Global, a fost în direct pe AntenaPLAY! Cristian Perez l-a învins pe Gilbert Huila în main-event

Combate

Super gală de MMA în direct din Miami, diseară de la 22:00 pe Antenaplay.ro

  • Super gala de MMA, Combate Global a fost pe AntenaPLAY
  • Cristian Perez l-a învins pe Gilbert Huila în main-event

Super gala de MMA Combate Global 30 de la Miami a avut loc pe AntenaPLAY! Cei mai tari luptători sud-americani au urcat în cușcă pentru un eveniment de cinci stele din Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 23.45: Mexicanul Cristian Perez l-a învins pe columbianul Gilbert Huila în mai-event-ul serii!

Update 23.15: Ovidio Bojorquez s-a impus în fața lui Eddie Perez Bruno!.

Reclamă

Update 22.55: Richie Palomino l-a învins pe Alejandro Velasco!

Update 22.30: Natalie Schlesinger a câștigat meciul cu Jharely Reyes!

Reclamă

Update 22.00: A început super gala Combate Global!

Știrea inițială

Intră aici, pe AntenaPLAY, pentru a vedea gala Combate Global!

Evenimentul va avea 5 meciuri de MMA, 2 de fete și 3 de băieți. În cel mai important meci va lupta Cristian Perez, una dintre speranțele Mexicului. Perez este unul dintre cei mai buni luptători ai promoției, având 10 victorii și doar o înfrângere în carieră.

Reclamă 4 / 0/3

Super gala de MMA, Combate Global, în direct pe AntenaPLAY (22:00)

A lăsat străzile pentru o carieră în MMA iar vineri seara se bate în direct pe AntenaPLAY de la 22:00. Eddie Perez Bruno este unul dintre sportivii ce vor urca în cușca Combate Global vineri seara. Acesta se bate în gala ce are loc la Miami cu Jose Ovidio Bojorquez.

Bruno are o poveste de viață destul de tristă. Acesta a crescut pe străzile din Bronx, unul dintre cartierele rău famate din New York. Viața lui s-a schimbat când fratele său a fost ucis.

În urmă cu 6 ani, fratele lui Eddie a intrat într-o altercație, iar unul dintre agresori l-a împușcat. A fost un moment de cotitură pentru el. ”Fratele meu a murit acum 6 ani dar amintirea lui este vie. Lupt pentru el. A lăsat în urmă o fată pe care o cresc ca pe copiii mei. Victoria de vineri i-o dedic fratelui meu!”, a spus luptătorul de origine portoricană.

Fata care a bătut un băiat se bate vineri pe Antenaplay.ro

Luptătoarea de 20 de ani a avut parte de un meci ciudat pe vremea când era amatoare. Acesta a luptat cu un băiat, în 2018, când avea doar 16 ani. Meciul a fost unul de amatori, iar tânăra a câștigat foarte rapid.Jharely s-a impus în doar 25 de secunde, deși adversarul său era băiat. Acesta a dus lupta la sol și a aplicat o tehnică de strangulare. Sportiva de origine mexicană este centură neagră în Karate dar practică și Jiu Jitsu Brazilian. Aceasta spune că visează să cumpere o casă pentru părinții săi, pentru ca aceștia să nu mai muncească.

”Cele mai dificile momente au fost când mama a fost bolnavă. Visul meu e să cumpăr o casă pentru ca tatăl meu să nu mai fie nevoit să muncească. Sper ca MMA-ul să îmi ofere această șansă”, a spus Jharely.

Combate Global, vineri seara pe AntenaPLAY

Fight Card-ul galei

  • 1. Natalie Schlesinger vs Jharely Reyes
  • 2. Richie Palomino vs Alejandro Velasco
  • 3. Eddie Perez Bruno vs Ovidio Bojorquez
  • 4. Gilbert Huila vs Cristian Perez
  • 5. Dee Begley vs Maritza Sanchez
Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami
Tenis • 26 mart., 8:52
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami! Surpriză de proporţii în Florida. Iga a ratat Sunshine Double
Susţinere masivă pentru naţională la meciul cu Columbia, transmis pe Antena 1 și AntenaPLAY
AntenaPLAY • 25 mart., 19:11
Susţinere masivă pentru naţională la meciul cu Columbia, transmis pe Antena 1 și AntenaPLAY! Câte bilete au cumpărat fanii români
Premieră pentru naţională la meciul România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)!
AntenaPLAY • 25 mart., 18:05
OFICIAL | Premieră pentru naţională la meciul România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)! Anunţul FRF