Închide meniul

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

Alex Masgras Publicat: 27 iulie 2024, 19:33

Reclamă
Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: "Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine"

Max Verstappen, după calificările Marelui Premiu al Belgiei / Profimedia

Max Verstappen are semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei. Triplul campion mondial a fost cel mai rapid pilot în calificările de sâmbătă de la Spa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, din cauza unei penalizări, el va pleca de pe locul 11 în cursa de duminică. Cursa va începe la ora 15:45 şi va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

Calificările s-au disputat pe pistă udă, iar Max Verstappen a reuşit să treacă cu brio de provocările pistei de la Spa. Duminică se anunţă o zi cu temperaturi ridicate şi fără ploaie, iar Verstappen nu ştie încă dacă monopostul Red Bull va fi la fel de rapid în aceste condiţii:

„A fost o calificare foarte bună pentru mine, vremea a fost ok, am putut să ţinem calificările. Pneurile au rămas în condiţii bune. Sunt fericit, maşina a funcţionat foarte bine. Am putut să mă concentrez pe tururile mele. Au fost tururi foarte curate pe un circuit umed, ceea ce este foarte dificil.

Mâine va fi mai cald, fără ploaie. Vom avea probleme cu degradarea pneurilor. Trebuie să ne asigurăm că vom trata pneurile bine. Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine, sper că ne vom putea implica în luptă şi sper că voi putea să avansez.

Reclamă
Reclamă 4

Cursele se pot pierde în virajul 1, vom vedea ce se va întâmpla la start. E o cursă lungă, foarte grea pentru pneuri. Vom încerca să facem un management bun al pneurilor.

Astăzi a fost o zi foarte bună, dar pe ploaie. Mâine, pe uscat, o să fie o luptă serioasă. Vom încerca să facem cât mai bine şi să sperăm că ne putem lupta cu Ferrari şi Mercedes în faţa noastră”, a declarat Max Verstappen, după calificări.

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

Max Verstappen a fost oficial retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei. Liderul Campionatului Mondial de Formula 1, a efectuat o schimbare de motor şi a fost retrogradat zece locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei de duminică (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Reclamă

Această penalizare a fost dictată după ce un al cincilea motor cu combustie internă, unul în plus faţă de cele patru autorizate într-un sezon, a fost instalat pe monopostul Red Bull în acest weekend.

Această sancţiune nu este o surpriză pentru Verstappen, care a asigurat joi că este „foarte probabil” să fie penalizat din cauza acestei schimbări de motor.

„Unele circuite sunt în mod natural mai favorabile decât altele (pentru a primi această penalizare – n. r.). Pe un circuit stradal”, unde depăşirea este mai dificilă, „nu vrem penalizare pentru motor, aşa că, da, foarte probabil va fi aici”, a explicat el joi.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:14

Video„Ce meci de senzație!” Promisiunea făcută de Elisabeta Lipă, după ce a văzut victoria fabuloasă obținută de Jaqueline Cristian

19:55

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și