Închide meniul

George Russell se aşteaptă ca Max Verstappen să ia o decizie-şoc în privinţa viitorului său: „Nu aș fi surprins dacă face asta”

Alex Masgras Publicat: 3 iunie 2024, 10:47

Reclamă
George Russell se aşteaptă ca Max Verstappen să ia o decizie-şoc în privinţa viitorului său: „Nu aș fi surprins dacă face asta

George Russell se aşteaptă ca Max Verstappen să ia o decizie-şoc în privinţa viitorului său: "Nu aș fi surprins dacă face asta"

Max Verstappen şi George Russell, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

George Russell se aşteaptă ca Max Verstappen să ia o decizie-şoc în privinţa viitorului său. Pilotului celor de Mercedes nu îi displace ideea de a fi coechipier cu triplul campion mondial. Viitorul olandezului este sub semnul întrebării, mai ales după scandalul care a zguduit Red Bull la începutul acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™ revine la finalul acestei săptămâni, cu Marele Premiu al Canadei. Cursa este duminică, de la ora 21:00, în direct pe Antena Stars şi în AntenaPLAY.

George Russell se aşteaptă ca Max Verstappen să ia o decizie-şoc în privinţa viitorului său: „Nu aș fi surprins dacă face asta”

Toto Wolff nu s-a ferit să îşi exprime public dorinţa de a-l avea pe Max Verstappen la Mercedes, chiar dacă olandezul mai are contract cu Red Bull până în 2028. Chiar dacă Russell nu ar spune nu provocării de a fi coechipier cu Verstappen, pilotul englez se aşteaptă ca Verstappen să ia o pauză de un an în 2026, atunci când regulamentul din Formula 1 se va schimba radical, pentru a observa ce echipe se descurcă cel mai bine după schimbările care vor avea loc în 2026:

„Nu m-aş sfii să pilotez alături de Max. Am avut cea mai mare provocare când am venit la Mercedes, împotriva celui mai bun pilot din toate timpurile din punct de vedere statistic. Am avut rezultate bune împotriva lui, în calificări şi în curse.

Max îşi poate lua liber în 2026 pentru a vedea care este cea mai bună echipă. Nu aș fi deloc surprins dacă ar face asta. În 2026 va fi o loterie, aşa că nu ştim ce se va întâmpla.

Reclamă
Reclamă 4

Eu sunt un tip loial şi Mercedes mi-a oferit oportunitatea, dar eu vreau să fiu campion mondial. Nu suntem asta în acest moment. Dar McLaren era cea mai lentă echipă anul trecut şi acum este cea mai rapidă”, a declarat George Russell, potrivit dailymail.co.uk.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:46

Performanţă spectaculoasă a lui David Popovici, la Campionatele Europene! A spulberat recordul din 2024, la 200 de metri liber

12:06

„Eroul” Ungariei vrea să joace cu România în optimi la EURO 2024: „Preferăm cu ei decât cu Portugalia”

11:55

Neamţul Daniel Siebert arbitrează România – Slovacia de la EURO 2024. Istvan Kovacs, delegat la Cehia – Turcia

11:28

Sorana Cîrstea, cel mai bine clasată româncă, în topul WTA. Simona Halep a urcat 5 locuri

11:12

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

10:31

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și