Închide meniul
VIDEO

Gianluigi Buffon l-a premiat pe Max Verstappen, după ce a obținut pole position-ul la Marele Premiu al Arabiei Saudite

Alex Ioniță Publicat: 8 martie 2024, 21:02

Reclamă
Gianluigi Buffon l-a premiat pe Max Verstappen, după ce a obținut pole position-ul la Marele Premiu al Arabiei Saudite

Gianluigi Buffon l-a premiat pe Max Verstappen, după ce a obținut pole position-ul, la finalul calificărilor, la Marele Premiu al Arabiei Saudite

Max Verstappen și Gianluigi Buffon / Profimedia

Gianluigi Buffon l-a premiat pe Max Verstappen, după ce a obținut pole position-ul, la finalul calificărilor, la Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Verstappen nu a avut emoții în calificările de la MP al Arabiei Saudite. Pilotul olandez a stabilit și un record, după ce a terminat Q3 cu timpul de 1.27,472.

Gianluigi Buffon l-a premiat pe Max Verstappen, după ce a obținut pole position-ul la Marele Premiu al Arabiei Saudite

După calificări, Max Verstappen a mers la interviu, iar mai apoi a primit premiul pentru pole position-ul obținut, la finalul acestei sesiuni.

La această ceremonie a fost prezent Gianluigi Buffon, fostul portar care a câștigat Cupa Mondială din 2006 alături de echipa națională a Italiei. Buffon și Verstappen au semnat respectivul trofeu, iar mai apoi s-au lăsat fotografiați de jurnaliștii prezenți la fața locului.

Gianluigi Buffon s-a retras din activitatea fotbalistică în luna august a anului trecut. În ultima parte a carierei a jucat pentru Parma, acolo unde a fost coleg cu Dennis Man și cu Valentin Mihăilă, românii care fac spectacol în Serie B, exclusiv în AntenaPLAY.

Antena 3 CNN cursa de la Marele Premiu al Arabiei Saudite, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Atât antrenamentele, cât și calificările, au putut fi urmărite și în AntenaPLAY, atât pe canalul de sport AS, cât și pe cel dedicat.

Reclamă

Max Verstappen, după ce va pleca din pole position la MP al Arabiei Saudite

Reacția lui Max Verstappen, după ce va pleca din pole position la MP de Formula 1™ al Arabiei Saudite. Pilotul olandez a vorbit imediat după ce a ieșit de pe circuit.

La finalul calificărilor, Max Verstappen a dezvăluit faptul că echipa Red Bull a făcut anumite modificări la mașină, după a 3-a sesiune de antrenamente.

Olandezul s-a declarat mulțumit de monopostul său și spus că speră ca acesta să se comporte excelent și la cursa de sâmbătă seară.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o zi foarte bună. Am îmbunătățit mașina peste noapte, am atacat virajele cu viteză mare. Acesta este un circuit unde ai nevoie de încredere în mașină. Astăzi m-am simțit confortabil cu mașina. Am fost foarte fericit de cum am făcut tururile. A fost foarte bine, mașina s-a comportat excelent.

După cum am mai văzut, au fost curse nebune aici. Multă lume spune că e ușor, dar aici nu este cazul. Sper ca mașina să funcționeze excelent și mâine”, a spus Max Verstappen, după sesiunea de calificări.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și