Închide meniul

Max Verstappen, după ce va pleca din pole position la MP al Arabiei Saudite: „O zi foarte bună”. Modificările făcute la mașină

Alex Ioniță Publicat: 8 martie 2024, 20:27

Reclamă
Max Verstappen, după ce va pleca din pole position la MP al Arabiei Saudite: O zi foarte bună”. Modificările făcute la mașină

Max Verstappen după pleca pole position MP Arabiei Saudite

Max Verstappen / Profimedia

Reacția lui Max Verstappen, după ce va pleca din pole position la MP de Formula 1™ al Arabiei Saudite. Pilotul olandez a vorbit imediat după ce a ieșit de pe circuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Verstappen nu a avut nicio problemă în calificările pentru MP al Arabiei Saudite. S-a clasat pe prima poziție și după Q3 și a obținut astfel pole position-ul pentru cursa de sâmbătă.

Max Verstappen, după ce va pleca din pole position la MP al Arabiei Saudite

La finalul calificărilor, Max Verstappen a dezvăluit faptul că echipa Red Bull a făcut anumite modificări la mașină, după a 3-a sesiune de antrenamente.

Olandezul s-a declarat mulțumit de monopostul său și spus că speră ca acesta să se comporte excelent și la cursa de sâmbătă seară.

„A fost o zi foarte bună. Am îmbunătățit mașina peste noapte, am atacat virajele cu viteză mare. Acesta este un circuit unde ai nevoie de încredere în mașină. Astăzi m-am simțit confortabil cu mașina. Am fost foarte fericit de cum am făcut tururile. A fost foarte bine, mașina s-a comportat excelent.

Reclamă

După cum am mai văzut, au fost curse nebune aici. Multă lume spune că e ușor, dar aici nu este cazul. Sper ca mașina să funcționeze excelent și mâine”, a spus Max Verstappen, după sesiunea de calificări.

În cadrul acestor sesiuni de calificări, Max Verstappen a stabilit un record de senzație. A încheiat sesiunea cu timpul de 1,27.472.

Antena 3 CNN cursa de la Marele Premiu al Arabiei Saudite, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Atât antrenamentele, cât și calificările, au putut fi urmărite și în AntenaPLAY, atât pe canalul de sport AS, cât și pe cel dedicat.

Reclamă 4 / 0/3

Schimbare de ultim moment la Ferrari, înaintea Marelui Premiu al Arabiei Saudite

A avut loc o schimbare de ultim moment la Ferrari, înaintea Marelui Premiu al Arabiei Saudite. Carlos Sainz se confruntă cu probleme medicale şi a fost înlocuit de Oliver Bearman, pilotul din Formula 2.

Antena 3 CNN va transmite Marele Premiu al Arabiei Saudite, sâmbătă, de la ora 19:00. Cursa se va vedea şi în AntenaPLAY, pe canalul dedicat. Oliver Bearman îşi va face debutul în Formula 1. Pilotul de doar 18 ani a pilotat în academia celor de la Ferrari, iar în Formula 2, concurează pentru Prema Racing.

În calificările pentru Marele Premiu de Formula 2, din Arabia Saudită, acesta a obţinut pole-position-ul.
„Oliver Bearman e gata să-şi facă debutul în Formula 1, şi va păşi în locul lui Carlos Sainz. Carlos a fost diagnosticat cu apendicită şi va avea nevoie de operaţie. Să te recuperezi repede, Carlos”, se arată în anunţul postat pe pagina oficială a Formulei 1, pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și