Închide meniul

Înlocuitor surpriză pentru Lewis Hamilton la Mercedes! Un mare rival ar putea să îi ia locul: „Am auzit că iar vrea să piloteze!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 februarie 2024, 8:49

Reclamă
Înlocuitor surpriză pentru Lewis Hamilton la Mercedes! Un mare rival ar putea să îi ia locul: „Am auzit că iar vrea să piloteze!

Înlocuitor surpriză pentru Lewis Hamilton la Mercedes

Profimedia

Ralf Schumacher, fratele legendarului Michael Schumacher, a lansat un scenariu incredibil cu privire la înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes. Britanicul va trece din sezonul viitor la Ferrari. Antena şi AntenaPLAY vor transmite în următorii 3 ani Campionatul Mondial de Formula 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Plecarea lui Lewis Hamilton din sezonul viitor la Ferrari a produs un şoc în Formula 1. Locul său la Mercedes ar putea fi ocupat de un pilot cu 4 titluri mondiale.

Înlocuitor surpriză pentru Lewis Hamilton la Mercedes

Sebastian Vettel a anunţat sezonul trecut că se retrage din Formula 1, dar ar putea să se răzgândească după mutarea făcută de Lewis Hamilton. Acesta este scenariul avansat de Ralf Schumacher în presa internaţională.

Lewis Hamilton debutează în ultimul sezon pentru Mercedes în Marele Premiu al Bahrain-ului, sâmbătă, de la ora 17:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Am auzit că Sebastian Vettel vrea să piloteze iarăși. Desigur, un loc liber trebuie să fie ocupat acum. Ați văzut ce s-a întâmplat la bursă odată cu mutarea lui Lewis Hamilton la Ferrari. A declanșat ceva.

Reclamă

Fie George Russell va avea carisma să îl înlocuiasă pe Lewis Hamilton din punct de vedere al marketing-ului, fie Vettel, în calitate de neamț la Mercedes. Probabil este un post prea important pentru el„, a spus Ralf Schumacher conform celor de la Daily Mail.

Lewis Hamilton, decizie incredibilă înainte de a semna cu Ferrari

Lewis Hamilton a luat o decizie incredibilă înainte de a semna cu Ferrari, echipă pentru care va concura din 2025. Septuplul campion mondial a oferit noi detalii despre negocierile avute cu şefii de la Scuderia Ferrari.

„Nu am spus nimănui despre negocierile cu Ferrari. Nu le-am spus nici părinților mei până în ziua în care a fost anunțat totul. Deci nimeni nu știa. Mi-am dorit foarte mult să o fac pentru mine. Am simțit că trebuie să aflu ce ar fi cel mai bine pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

Totul s-a întâmplat foarte repede, îl cunosc de ceva vreme pe Fred Vasseur. În ceea ce mă privește, eram entuziasmat de noul sezon, dar nu știam ce mi-ar rezerva sezonulviitor și nici pentru cât timp voi continua.

M-am simțit super motivat și entuziasmat să continui să concurez. Așa că ideea Ferrari a apărut într-un moment delicat. Atunci mi-am spus: „Ok, trebuie să mă gândesc bine”. Nu am avut prea mult timp să mă gândesc și a trebuit doar să-mi urmez instinctul. Așa că decis să profit de ocazie”, a spus Hamilton, citat de autosport.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și