Închide meniul

Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam”

Alex Masgras Publicat: 17 mai 2024, 9:34

Reclamă
Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam

Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: "Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam"

Lewis Hamilton, înaintea Marelui Premiu de la Imola / Profimedia

Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său. Septuplul campion mondial se află la ultimul an în monopostul constructorului german, el urmând să concureze din 2025 pentru Ferrari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă George Russell are în continuare locul asigurat, toată lumea se întreabă pe cine va aduce Toto Wolff în locul lui Hamilton la Mercedes.

Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam”

După anunţul că fostul campion mondial va ajunge la Ferrari s-au vehiculat mai multe nume. Printre acestea este şi cel al lui Carlos Sainz, tocmai pilotul pe care Hamilton îl va înlocui sezonul viitor.

Înaintea Marelui Premiu de la Imola, Lewis Hamilton a fost întrebat de jurnaliştii prezenţi în Italia despre locul pe care îl va lăsa liber la Mercedes. Din punctul de vedere al pilotului britanic, Toto Wolff ar trebui să încerce să aducă un pilot tânăr, iar Kimi Antonelli, italianul de 17 de ani al celor de la Prema Racing, din Formula 2, este opţiunea ideală.

„Sincer, nu am nicio idee despre planurile lui Toto, dar eu cred că ar decizia corectă ar fi să aducă un pilot tânăr. Dacă era treaba mea, probabil că îl alegeam pe Kimi Antonelli”, a declarat Lewis Hamilton, potrivit marca.com.

Reclamă
Reclamă 4

Întrebat şi despre Carlos Sainz, Hamilton a spus: „Cred că este un pilot grozav. Oriunde s-ar duce, ar fi un plus pentru echipa respectivă”.

Kimi Antonelli, tânărul de 17 ani al celor de la Prema Racing, este şi pilot de teste al celor de la Mercedes şi face parte din echipa de juniori a celor de la Mercedes din 2019. În luna aprilie a acestui an, italianul a efectuat primele teste pentru Mercedes, în Austria, pe Red Bull Ring.

Formula 1™ revine în acest weekend, cu Marele Premiu de la Imola. Primele sesiuni de antrenamente sunt vineri, LIVE în AntenaPLAY. Cursa de duminică va începe la ora 16 şi va fi transmisă în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Formula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Câţi bani va câştiga Marius Ştefănescu la FCSB! Gigi Becali a cedat la negocieri şi i-a oferit un salariu de senzaţie

23:41 12 iun.

„Sunt fanul lui” Mihai Stoica a dat detalii despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB: „Nu-i Dennis Man, nu-l vinzi afară”

23:38 12 iun.

VideoFiica lui Mihai Stoica se pregăteşte cu unul dintre cei mai rapizi maratonişti români. O nouă provocare pentru Teodora Stoica

23:13 12 iun.

Premieră istorică la EURO 2024! Ce se va întâmpla după fazele controversate care vor fi judecate cu VAR!

22:41 12 iun.

„Dați-mi numărul să îl sun!” Gigi Becali a reacționat imediat, după ce un jucător i-a fost propus în direct!

22:41 12 iun.

Gigi Becali a primit răspunsul de la Fiorentina în privinţa ofertei pentru Louis Munteanu! Ce sumă a pus pe masă patronul FCSB

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 5 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și