Închide meniul

Max Verstappen a surprins, după ce a obţinut pole-ul în MP al Bahrainului: „A fost puţin neaşteptat”. Ce a spus Charles Leclerc

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 martie 2024, 19:48

Max Verstappen a surprins, după ce a obţinut pole-ul în MP al Bahrainului: „A fost puţin neaşteptat. Ce a spus Charles Leclerc

Max Verstappen a surprins, după ce a obţinut pole-ul în Marele Premiu al Bahrainului: "A fost puţin neaşteptat"

Max Verstappen, după calificările Marelui Premiu al Bahrainului / Captură Antena Sport

Max Verstappen a surprins, după ce a obţinut pole-ul în Marele Premiu al Bahrainului. Triplul campion mondial a fost cel mai rapid pilot în calificările de vineri şi va pleca primul în cursa de sâmbătă, care va începe la ora 17:00, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM pe AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Max Verstappen a surprins, după ce a obţinut pole-ul în Marele Premiu al Bahrainului

Pilotul olandez a oferit prima reacţie la scurt timp după ce a înregistrat cel mai rapid tur în calificările de la Sakhir. Verstappen a declarat că vântul a reprezentat o provocare, dar a fost plăcut surprins de modul în care s-a comportat monopostul:

„A fost distractiv, circuitul a avut multă aderenţă. În ultimele două zile, vântul ne-a dat bătăi de cap pentru a face un tur complet. Aşa a fost şi în calificări. Pentru a da totul în Q3 a fost puţin dificil. Bineînţeles, sunt foarte fericit să fiu în pole. Sincer să fiu, a fost puţin neaşteptat. Dar în calificări, monopostul s-a apropiat de noi şi am fost fericit cu el.

Am spus ieri că trebuie să găsim un echilibru, chiar dacă astăzi nu a fost posibil cu vântul. Din fericire, am mers în direcţia cea bună astăzi şi am mai făcut un pas în faţă.

Reclamă

Cursa cred că va fi echilibrată. Arătăm bine în curse, asta e cel mai important, dar vom vedea mâine. Sunt încrezător că vom avea o cursă bună”, a declarat Max Verstappen, după calificările din Bahrain.

Charles Leclerc, pilotul celor de la Ferrari, care va pleca de pe locul 2 în cursa de sâmbătă din Bahrain, a dezvăluit că italienii se află într-o poziţie mai bună decât anul trecut, dar aşteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile în ritm de cursă:

„Sunt puţin dezamăgit. Am făcut nişte calificări bune. A fost un weekend un weekend dificil. Am încercat câteva lucruri în P2 şi P3. Din păcate, am pus două seturi de softuri azi, ceea ce a compromis puţin Q3. Dar au fost nişte calificări bune, suntem într-o poziţie mai bună faţă de acum un an, asta e bine. Acum trebuie să vedem cum o să fie ritmul de cursă de mâine.

Reclamă 4 / 0/3

Am încredere că am făcut un pas înainte, dar trebuie să aşteptăm să vedem cum o să fie mâine. Noi chiar credem că Red Bull încă este în faţă, în curse. Vom vedea”, a spus şi Charles Leclerc.

Rezultatele calificărilor Marelui Premiu al Bahrainului

Max Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Bahrainului. Triplul campion mondial a fost cel mai rapid pilot în calificările Marelui Premiu al Bahrainului, care va fi sâmbătă, de la ora 17:00, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

În spatele pilotului de la Red Bull, de pe locul al doilea, va pleca Charles Leclerc de la Ferrari. Din linia a doua vor pleca George Russell de la Mercedes şi Carlos Sainz de la Ferrari. Lewis Hamilton, septuplul campion mondial şi cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente, a avut al nouălea timp în a treia sesiune de calificări a primului Mare Premiu de Formula 1™ din 2024.

Sergio Perez, coechipierul lui Max Verstappen de la Red Bull, va pleca din linia a treia, alături de Fernando Alonso de la Aston Martin. Ce doi piloţi de la McLaren, Lando Norris şi Oscar Piastri, vor pleca din linia a patra, în timp ce Lewis Hamilton şi Nico Hulkenberg vor pleca de pe locurile 9, respectiv 10.

Formula 1 2024, echipe şi piloţi

• Mercedes: George Russell, Lewis Hamilton
• Alpine: Esteban Ocon, Pierre Gasly
• Haas F1 Team: Kevin Magnussen, Nico Hulkenberg
• Red Bull Racing: Max Verstappen, Sergio Perez
• McLaren: Oscar Piastri, Lando Norris
• Aston Martin: Lance Stroll, Fernando Alonso
• RB Visa: Daniel Ricciardo, Yuki Tsunoda
• Ferrari: Charles Leclerc, Carlos Sainz
• Kick Sauber: Valtteri Bottas, Zhou Guanyu
• Williams: Alexander Albon, Logan Sargeant

Calendar Formula 1 2024

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și