Închide meniul

Max Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Qatarului! Olandezul, aproape de titul de campion

Alex Ioniță Publicat: 6 octombrie 2023, 22:34

Reclamă
Max Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Qatarului! Olandezul, aproape de titul de campion

Max Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Qatarului

Max Verstappen / Profimedia

Max Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Qatarului. Pilotul din Olanda este aproape să câștige un nou titlu de campion în Formula 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Verstappen va porni din pole position la Marele Premiu al Qatarului, duminică, după ce a reuşit vineri cel mai bun timp în calificările de pe circuitul Lusail, notează news.ro.

Max Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Qatarului.

Olandezul i-a devansat pe britanicii de la Mercedes, George Russell şi Lewis Hamilton, obţinând al 10-lea pole position în 17 curse din acest sezon.

După terminarea calificărilor a fost confuzie, deoarece cei doi cei mai buni timpi obţinuţi de McLaren-urile lui Lando Norris, iniţial al doilea, şi Oscar Piastri, al patrulea, au fost şterşi deoarece cei doi piloţi au depăşit limitele pistei. Britanicul, care nu mai efectuase niciun tur de pistă, a coborât pe locul zece, în timp ce australianul va pleca în cele din urmă al şaselea.

Reclamă

Încrederea lui Verstappen a crescut înaintea cursei de sprint de sâmbătă, la care are toate şansele să îşi adjudece a treia coroană mondială.

Lewis Hamilton va încasa o sumă uriașă, după ce și-a prelungit înțelegerea cu Mercedes

„Nu am fost niciodată mai înfometaţi. Am învăţat din fiecare victorie, dar şi din fiecare dezamăgire. Vom continua să luptăm, indiferent de provocare şi vom câştiga din nou. Sunt recunoscător că am această echipă, care m-a susţinut atât pe circuit, cât şi în afara lui”, a declarat Lewis Hamilton, după ce şi-a prelungit contractul cu Mercedes.

Pentru că şi-a prelungit contractul cu Mercedes, Lewis Hamilton va încasa 100 de milioane de lire sterline, potrivit telegraph.co.uk, adică peste 116 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Lewis Hamilton a debutat în Formula 1 în 2007, la McLaren. În al doilea său sezon la McLaren, el a câştigat primul său titlu mondial. În 2013, britanicul a semnat cu Mercedes şi a cucerit alte şase titluri mondiale. În acest moment, el se află la egalitate cu Michael Schumacher, dar mulţi sunt de părere că titlul din 2021 câştigat de Max Verstappen, în ultima etapă de la Abu Dhabi, ar fi trebuit să fie câştigată de pilotul britanic.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos 12:05 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:27 Finlanda – Austria 2-3. Surpriză uriaşă la Campionatul Mondial de hochei. Campioana olimpică a condus cu 2-0 după 9 minute Vezi toate știrile
Citește și